- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Специалност "Право"
Здравейте, все още уча основното си oбразование и мисля като средно да завърша като Готвач,а след това ще може ли да уча Право. (ако имам правописни грешки извинявайте)
ХАХХАХАХАХ
не.
Правистите не могат да готвят.
Да![]()
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
и аз си уча още основното .. разликата е там,че за средно не ща готвач а паралелка за оперативно счетоводство .. после като тебе право ...Първоначално написано от Djoli
иначе можеш да следваш право след като си учил готвене![]()
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
Не можеш да учиш право преди да се научиш как се пише образование.
Готвачи взимат за студенти. Ама прости хора... зор.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
объркал си раздела май ...
One 4 the money , two 4 the show
Първоначално написано от h0usel0ve3r
Не се пре*бвай да учиш счетоводствоВ момента уча за финансист и мога да ти кажа,че това е един от най-отвратителните и сухи предмети..
![]()
Абе честно да ти кажа, не възлагай големи надежди на кариера като юрист, постави си по-зенма цел: барман, сервитьор, продавач-консултант, остави го това право на тези, които ще могат да си напишат пледоарията на ПРАВИЛЕН български (нищо против изброените професии, аз самия дълго бях сервитьор и барман).