- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата.
искам да попитам момичетата,понеже доста често казват че симулират оргазъм,колко минути горе-долу ви трябват че да сте задоволени и обичатели момчетата да "удрят " по един език на клитора ви?
еми питам с цел за доставяне на взаимно удоволствие ,защото понякога може да забавя темпото с цел да достигнем удоволствието и двамата![]()
![]()
+1Първоначално написано от ef4etyYy
Не се стискай а очаквай 2рия и 3тия пътПървоначално написано от 50c80016
Със старата приятелка като бях момичето преспокойно си свършваше 2 пъти и после аз
Обаче при вас е по яко защото можете да усещате оргазмът повече от нас Аз като свърша 1 път и после ми става еднооо ... ТЪПО ?!? някак си празно ми е
![]()
Много малко момичета не обичат това така, че ти е ясен отговора ..Първоначално написано от 50c80016
а колкото до времето .. съмнявам се някой да седне и да засича, може би зависи от настроение, желание, начина ...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А бе вие сте егати аматьорите и смешковците, ако не можете да разберете по езика на тялото на момичето кога свършва.. то толкова си личи и усеща, че не е истина..
Как давате да виправят на шутове не знам..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
в минути горе долу колкото на вас ви трябва, ест ако има помощ с ръка иначе много тръдно става.. а за езика няма спор че всички обичат
пс http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=7518 моля ви![]()
Минути ли? ЧАСОВЕ!!
А относно втория въпрос: Малко момичета не обичат!!
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
съгласна съмПървоначално написано от Hilary_
![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
зависи и от момчето до няква степен щото е тяхна работа да ни докарат до състояние на оргазъм а иначе езика то коя не обича