.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

При целувка

.................................................. .................................................. ........

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Ау,то оставаше и планове за какво ще правите под чаршафите да правите.
    Възможно е да го възбуждаш,сигурно му е приятно или не чак толкова.

Мега фен

Re: При целувка

Цитирай Първоначално написано от xella95
    Здравейте на всички!
    Ами аз съм момиче на 14г., имам гадже на 15г. Не сме правили секс досега, нямаме и такива планове. Понеже нашите целувки все повече се задълбочават, позволих му да пипа гърдите ми и т.н. , та понякога усещам, че му е повече от приятно, дишането му зачестява, възможно ли е да го възбуждам? Ако е така, трябва ли да се притеснявам от това? На него хубаво му ли е или по-скоро неудобно? Сега ще кажете, че не сте врачки , обаче с него не мога да говоря, леко се засяга... Някой ако има опит, и най-вече момчетата, кажете плс! Мерси!
    Просто те обича истински и да,възбуждаш го,напълно нормално е. Не се притеснявай,хубаво му е! И аз бях така преди няколко месеца (на 14 съм).
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    Ще стиска циците и няма да се възбужда?! Тогаа няма да е мъж! Мисла малко

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас

Здравейте на всички!
    Ами аз съм момиче на 14г., имам гадже на 15г. Не сме правили секс досега, нямаме и такива планове. Понеже нашите целувки все повече се задълбочават, позволих му да пипа гърдите ми и т.н. , та понякога усещам, че му е повече от приятно, дишането му зачестява, възможно ли е да го възбуждам? Ако е така, трябва ли да се притеснявам от това?На него хубаво му ли е или по-скоро неудобно? Сега ще кажете, че не сте врачки , обаче с него не мога да говоря, леко се засяга... Някой ако има опит, и най-вече момчетата, кажете плс! Мерси!
    ем сиг се възбужда няма от кфо да се пртесняваш hyahxyax става му хубаво ..
    If I played you like a toy?

Супер фен Аватара на m1nik
    Според мен това и е ясно просто се моли някъде да прочете, че не се възбужда..просто, защото ако това е така рано или късно ще последва секс а тя е на 14.. и тази мисъл явно крайно я обърква..което в крайна сметка е нормално
    )

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Всичко е тип топ девойче

По странно би било да не го възббуждаш И секса ще си дойде, споко

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ми да,явно го възбуждаш..Което е напълно нормално
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Възбуждаш го и това не трябва да те притеснява. По-скоро трябва да те притеснява факта, че сигурно в най-скоро време ще поиска и секс, а ти не ми приличаш на готова да го направи Един съвет - ако стане така и наистина не си готова не го прави само защото той така иска...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от iwancho
    Здравейте на всички!
    Ами аз съм момиче на 14г., имам гадже на 15г. Не сме правили секс досега, нямаме и такива планове. Понеже нашите целувки все повече се задълбочават, позволих му да пипа гърдите ми и т.н. , та понякога усещам, че му е повече от приятно, дишането му зачестява, възможно ли е да го възбуждам? Ако е така, трябва ли да се притеснявам от това? На него хубаво му ли е или по-скоро неудобно? Сега ще кажете, че не сте врачки , обаче с него не мога да говоря, леко се засяга... Някой ако има опит, и най-вече момчетата, кажете плс! Мерси!
    Просто те обича истински и да,възбуждаш го,напълно нормално е. Не се притеснявай,хубаво му е! И аз бях така преди няколко месеца (на 14 съм).
    Значи според теб всяка, от която той го вдига, я обича истински?
    xella95, да, възбуждаш го. Не трябва да се притесняваш изобщо, съвсем в реда на нещата си е.
    Но не бързай да си лягаш с него, ако не си готова, а ако съдя по начина ти на изказване, то определено нямаш намерението скоро да правиш тази крачка.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Приятно му е и още как.
    Но се смущава, когато го питаш, защото и той е неопитен и още се притеснява. Дай му време да се отпусне, както и ти, и не се безпокой - всичко при вас е под контрол.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Здравейте на всички!
    xella95, да, възбуждаш го. Не трябва да се притесняваш изобщо, съвсем в реда на нещата си е.
    Но не бързай да си лягаш с него, ако не си готова, а ако съдя по начина ти на изказване, то определено нямаш намерението скоро да правиш тази крачка.

Нее,имам предвид,че щом трепери когато се целуват и т.н. предполагам я обича истински,поне при мен беше така...
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

Просто те обича истински
    От кой ред по-точно го разбра това
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    in the reality : )
    iwancho, сексът, възбуждането и нагоните нямат нищо общо с обичта, това, че трепери и пръхти от възбуда не означава, че е влюбен в нея. Иначе се радвам за теб, че смяташ, че любовта е близка до възбудата, това е мн хубаво, но това не е така при повечето хора.
    Авторката, трябва да се радваш, че се възбужда, а не да се притесняваш. Ако той не те искаше нямаше да ти опипва гърдите, не мислиш ли? Ако ти започнеш да го опипваш между краката ще е защото ти е приятно, а не защото не ти е приятно.... Замисли се малко. ... Ако те е страх, че от възбуждането следва секса споко. Сега той ти прави кефа, ти му правиш кефа, ако сатне въпрос за секс, му казваш точно и ясно, че не искаш /или искаш... не знам / и всичко е наред. А той как ще реагира не е твой проблем Никой не може да те накара да правиш нещо, което е против волята ти.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Разбира се, че се възбужда, и най-вероятно му е приятно. Както каза sh3_1s_7h3_0n3, явно се притеснява, но това не е проблем. Остави го да се отпусне.

Успех

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Еми да възбужда се и е напълно нормално. Колкото до това че те обичал както каза едно момиче аз не мисля че има много общо, но си мисля че може много скоро да поиска да правите секс и ако не си готова не се колебаи да кажеш не ...
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    еми нормално е да се възбуди, и да хубаво му е,не се притеснявай
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на dirtyyy
    много ясно че ще се възбужда. момче е и те обича,какво повече му е нужно?

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Здравейте на всички!

Нее,имам предвид,че щом трепери когато се целуват и т.н. предполагам я обича истински,поне при мен беше така...
    "прри теб беше така"
    искаш да кажеш че си на 14 и си правил секс

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))

Цитирай Първоначално написано от vow
    "прри теб беше така"
    искаш да кажеш че си на 14 и си правил секс
    Иска да каже, че като е целувал гаджето си е било така

xella95, момчето явно се възбужда от теб и в това няма нищо лошо

естествено, че се възбужда и това е повече от нормално... моми4е съм и също се възбуждам когато целувам и докосвам приятеля си...

пс: http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=7518 моля ви

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от nezabelejimata
    Еми да възбужда се и е напълно нормално. Колкото до това че те обичал както каза едно момиче аз не мисля че има много общо, но си мисля че може много скоро да поиска да правите секс и ако не си готова не се колебаи да кажеш не ...

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Хахахах не не тоя сайт е идиален "Комиците" да си взимат от него материали за скечовете Хахаха не е истина просто хахаха
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Супер фен Аватара на ScarletBite
    За да разбереш дали го възбуждаш, просто провери...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си