.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Хахахах не не тоя сайт е идиален "Комиците" да си взимат от него материали за скечовете Хахаха не е истина просто хахаха
    +1
    REGGAE BOOM <3

Цитирай Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Ще стиска циците и няма да се възбужда?! Тогаа няма да е мъж! Мисла малко
    подкрепям .....

Това трябва само да те радва
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Ще ме убиете ей

.................................................. .................................................. ........

Цитирай Първоначално написано от loliii
    iwancho, сексът, възбуждането и нагоните нямат нищо общо с обичта, това, че трепери и пръхти от възбуда не означава, че е влюбен в нея. Иначе се радвам за теб, че смяташ, че любовта е близка до възбудата, това е мн хубаво, но това не е така при повечето хора.
    Авторката, трябва да се радваш, че се възбужда, а не да се притесняваш. Ако той не те искаше нямаше да ти опипва гърдите, не мислиш ли? Ако ти започнеш да го опипваш между краката ще е защото ти е приятно, а не защото не ти е приятно.... Замисли се малко. ... Ако те е страх, че от възбуждането следва секса споко. Сега той ти прави кефа, ти му правиш кефа, ако сатне въпрос за секс, му казваш точно и ясно, че не искаш /или искаш... не знам / и всичко е наред. А той как ще реагира не е твой проблем Никой не може да те накара да правиш нещо, което е против волята ти.
    loliii ти изобще не подозира6 колко си прав/а

Град
    Стара Загора

Re: При целувка

възможно ли е да го възбуждам? Ако е така, трябва ли да се притеснявам от това?На него хубаво му ли е или по-скоро неудобно?
    ами най - вероятно го възбуждаш ..
    не трябва да се притесняваш ..
    съмнявам се да му е неудобно ..
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Възбуждаш го ок всички го разбрахме, но като НЕ можеш да говориш с него защо си с него ?
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Цитирай Първоначално написано от Faces
    Хахахах не не тоя сайт е идиален "Комиците" да си взимат от него материали за скечовете Хахаха не е истина просто хахаха
    не разбрах какв0 му е смешното всеки си има проблеми,тва че вие си мислите,че сте се родили със "способността" да "нямате" проблеми..си е ваш проблем.

По темата : И според мен много го възбуждаш и в това няма нищо лошо,защото е нормално момче да се възбужда от гърдите на момиче =))
    И не трябва да се притесняваш от това

Еми нормално е да се възбужда... Момчее все пак.. Ии на мен ми се е случвало..амм многократно.. Няма страшно, най-малко той па се притеснява
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Възбуждаш го и това не трябва да те притеснява. По-скоро трябва да те притеснява факта, че сигурно в най-скоро време ще поиска и секс, а ти не ми приличаш на готова да го направи Един съвет - ако стане така и наистина не си готова не го прави само защото той така иска...

+1
    Yeah the bad boys are always catching my eye
    I said the bad boys are always spinning my mind**

[h] Мартиии [h]

Град
    Blagoevgrad
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Ау,то оставаше и планове за какво ще правите под чаршафите да правите.
    Възможно е да го възбуждаш,сигурно му е приятно или не чак толкова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си