Цитирай Първоначално написано от iwancho
Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
Цитирай Първоначално написано от iwancho
Цитирай Първоначално написано от xella95
Здравейте на всички!
Ами аз съм момиче на 14г., имам гадже на 15г. Не сме правили секс досега, нямаме и такива планове. Понеже нашите целувки все повече се задълбочават, позволих му да пипа гърдите ми и т.н. , та понякога усещам, че му е повече от приятно, дишането му зачестява, възможно ли е да го възбуждам? Ако е така, трябва ли да се притеснявам от това? На него хубаво му ли е или по-скоро неудобно? Сега ще кажете, че не сте врачки , обаче с него не мога да говоря, леко се засяга... Някой ако има опит, и най-вече момчетата, кажете плс! Мерси!
Просто те обича истински и да,възбуждаш го,напълно нормално е. Не се притеснявай,хубаво му е! И аз бях така преди няколко месеца (на 14 съм).
Значи според теб всяка, от която той го вдига, я обича истински?
xella95, да, възбуждаш го. Не трябва да се притесняваш изобщо, съвсем в реда на нещата си е.
Но не бързай да си лягаш с него, ако не си готова, а ако съдя по начина ти на изказване, то определено нямаш намерението скоро да правиш тази крачка.

Нее,имам предвид,че щом трепери когато се целуват и т.н. предполагам я обича истински,поне при мен беше така...
"прри теб беше така"
искаш да кажеш че си на 14 и си правил секс