.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 110

Какви са най-щурите неща които сте правили в училище ?

..

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    сладкия и незабравим 6-ти клас тогава простооо ;дд бяхме си цялата групичка от 4 момичета и кви лудории сме правили (за нас си бяха лудории на вас може да ви се струва тъпо но не ми пука ) пускахме смръдливи бомбички в час по рисуване, постоянно си бутахме столовете а имаше едно в час по физе всички играят само ние 4-те сме си в съблекалнята и кво сме праили сичките чанти ги ритахме олелее като си спомняя големи деца сме били.. и точно това беше якото
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Мега фен Аватара на teenems
    На един съученик му плюхме в чантата ,скачахме върху нея после сложихме пръст от цветята .
    нарисувахме средни пръстове по някои от страниците - 7 клас

Сложихме лук в чантата на едно момиче - 7 клас

Пърдяща възглавничка на стола на учителка -7 клас

Всички си навихме алармите на телефоните посредата на часа по математика - 7 клас

хяхяхях
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на FantaMen
    Миризливи бомбички сме пускали...Хамстер също.. (сега ще кажете че сме някви безчувствени ) щяхме да го върнем в магазина но госпожата го взе... пиратки в час ( не купени аз направих и но не много силни.. :d) Лампа свалихме само с 1 маркер. Наводнихме стаята защото развиха клапаните на парното Ае луди глави сме правили сме още милиони мизерии просто не мога да се сетя в момента
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Супер фен Аватара на cookie_master
    В 6 клас изрисувахме цялото даскало с маркери
    даже и по спираката имаше
    плюехме учителката по биология
    натъпкахме чантата на един с хартия
    взехме обувките на едно момиче и стоя по чорапи в час
    има още,но не мога да се сетя.абе хубави времена си бяха
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    6 клас точно на завършването.Влизаме в една празна класна стая и направо я правим с краката на горе.Чиновете избутани до стената,наредени един върху друг(как не са паднали върху нас),надраскахме дъската със надписи като"Смърт за даскалото,Хитлер за директорката"и подобни.Разляхме 4 кофи вода из стаята.Горките лелки.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    В 7-ми клас бяхме най-задружния клас,мазахме дъските с течен парафин и олио(тогава бяхме още с черните дъски) ,мазахме дръжките на вратите отвън с мед .Чупехме стъкла,лампи,саксии,всякак и такива детски истории,обаче бяхме безгрижни и много весели тогава.Сега всичко е по различно..
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    "Бяхме деца,живота беше игра.Сега не е така,както в онези времена.Въпреки това си спомням добре,бяхме всички заедно".Скъпи спомени.
    една велика тема

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    в осми клас се целихме със снежни топки в стаята,после вси4ко беше мокро вкю4ително и дрехите ни

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    В 7 клас много тормозихме един глупчо от класа.. всекидневно... Мятахме му чантата от 4 етаж и един път беше отворена и всички учебници се разпиляха.... добре че беше към края на годината.. (не че той учи ама друг въпрос ).Един ден му напълнихме раницата с хартии на които бяхме написали някакви псувни с големи букви..
    Една съученичка се съблече по сутиен в час и когато госпожата я попита защо е така съученичката отговори че й е топло и не възнемерява да се облече.. ... стигна се до идване на директорката в този случай.. .. 7 клас
    Пак 7 клас 2 госпожи по труд и техника напуснаха... много ги торзозихме след като си тръгна господина(голям пич беше).. В един от часовете всички крещяха а едно лудо момиче се беше качило на перваза на отворен прозорец за да уплаши госпожата и размахваше колана си викайки.. Естествено пак дойде директорката..

Има още мнооого лудории и не може да се каже че сега не съм безгрижна !

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Ми миризливи бомбички сме хвърляли, чанти през прозорците са летели.
    Преди гимназията накрая размятахме една стая и намазахме целия под с тебешир. Наводнявахме тоалетната, палихме плакати... Големи времена бяха. Драскали сме в даскалото. Пикали сме насам - натам.

Град
    На изток от рая
    Ми госпожата един път излезна от кабинета да разяжда някакви платки и аз в стаята от едно шише си направих бонг и пуших,и тъкмо хвърлям фаса в шишето и оная влиза и вика,ааа тука мирише на цигари нещо и идва към мен и аз държа шишето с едната ръка и тя вика,Мартине я дай да вида кво държиш и аз викам,ааа нищо госпожо и тя я дай дай и аз отварям прозореца и мятам шишето бързо и тя вика,аааа кво беше тва,и аз викам,абе тука гърмяхме едни кондензатори и след това пребягах до долу да изхвърля шишето в коша

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Повече от фен Аватара на mar7inaaa
    Чанти,обувки - през прозореца
    габърчета,дъвки - на стола на г-жата
    веднъж сложихме над вратата по труд и техника една дървена дъска (от тея домакинските,носихме си щяхме да готвим нещо ;д ) и така заставена,че като се отвори вратата да ти падне на главата.и така и стана де ;д на г-жата по трудово..че после директори ,работи ;д и адски много ощее простотии сме правили....особено с тая г-жа

Град
    В кафето :D:D:D
    8-ми клас
    ооооо има доста бяхме 4 момчета чупили сме чинове веднъж щяхме да бутнем лампите чупихме един макет на ковек бутнахме част от оградата заради която ни закараха при деректор зимата отворихме печката която гореше в стаята и стаята се напълни с пушек на 21 май св.константин и елена с шешетата с вода с пробити тапи и тези които бяха 7-ми клас като почнахме да се мокрим целите бяхме вир вода карахме час по история на двора за а изсъхме ех луди времена

Град
    40 Miles from the Sun
    И се гордеете с тва? Вие сериозно ли?

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Веднъж двама съученика си бяха купили голямо шише кола и го бяха оставили в стаята,, и ние с една бивша фр,,кат бяхме сами у стаята плюхме вътре в шишето и после господина дойде и изпи колата,, дет ние я плюхме

веднуж викам на господина
    "е брато аз 6е права конролно "

Псувал съм учител, който е зад мен.
    Ритал съм раницата на съученик, а вътре му беше джиесема.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Град
    В кафето :D:D:D
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    дамм
    а и забравих също надупчухме окачения таван в стаята с шешета и от онея гуените топчета дето бая отскачат
    ехх този 8-ми клас колко бяхме диви

Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Не съм казал,че се гордея.А и ти и твоя клас едва ли само си седите на чиновете и си четете.
    една велика тема

Град
    Бургас
    Олеле аз кви работи съм правил няма да коментирам

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    5 клас с лепило и коректори намазахме стола на госпидина и той седна и после като стана си сцепи панталоня

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си