- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви са най-щурите неща които сте правили в училище ?
Аз за съучениците си не отговарям, но така или иначе не си спомням да съм била свидетел или да съм участвала в подобни неща, а дори и да съм била, нямаше да го разправям наляво и надясно, щото щеше да ме е срам най-малкото. А най-тъжното е, че на писалите тук ДАЖЕ им е криво, че тези времена са вече минало. И аз съм била дете, и аз съм правила глупости (и продължавам да правя), но да плюеш по учители, да скачаш по чужди раници и т.н. - нямам думи...Първоначално написано от DieselBlood
Сетих се още..
Веднъж в 7 клас мятаха несесери и един като се удари в моята глава ме заболя малко.. усетих твърдичко... и се чудя какво нещо толкова твърдо ми е ударило главата.... то се оказаво че шишенце коректорс главата си съм счупила коректора при удара и всички химикалки и моливи вътре-бели..
Много се смяхме.
От първи до седми клас пък бях в едно училище.Седяхме с един приятел непрекъснато заедно докато не ни разделят защото си говорим.Всеки божи час по изобразително изкуство разливахме вода...
![]()
То не бяха мокри дрехи и размазани рисунки...
Простоо много ни се смяха целият клас.. Ние си се боричкаме с приятелчето ми(лапета
)и водата лююсс..... А пък един път се разля върху раницата ми и всички учебници и тетрадки бяха мокри.. после ги простирах...
![]()
Лапешка работа...![]()
Може и още да се сетя ...
![]()
И не.. не се гордея с тези простотийкино много се забавлявахме.. А хлапака който тормозихме .. имаше си причина... много се заяждаше той така чее му се е падало..
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
7 клас браткакви ли не простотий сме правили
![]()
внесохме пистолет в училището .. много смях .. увивали сме се в пердета и сме се правили по коридорите на Зевс .. абе всякакви глупости ;дд тая година сме замислили да пускаме крава или прасе из даскалото.. ще става шоу
![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Първоначално написано от uBuTo
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
В 6 или 7 клас ..най-хубавите ми години ест. хх .. в стария клас,аз и още две момичета се гонехме нещо с някви момчета .. и както си блъскахме и направо влезнахме с вратата в стаята ..
![]()
беше адски забавно .. да видите после как се ковеше врата .. с ръце![]()
![]()
офф .. малееее изсипах една кофа с водааа върхоо главата на даскалкатааа .. хахахаха .. бешее много забавноо![]()
![]()
Ем в старото даскало неможах много да правя, щот майка ми беше учителка, ама на мен сега се сещам най-щурото беше да ме съблекат в коридора пред всички две приятелки и останах по бельо и такова прозрачно боди.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Снежен човек в голямото междучасие... Супер забавно беше след като започна да се топи целия кабинет мокър![]()
Най новата простотия...Вече Година и половина подлудяваме всеки час госпожата ни по етика и право... (всъщност тя си е луда....) И решихме.. да и се извиним нали но по какъв начин.. Един момче седна дойде му музата и написа мега якото писмо сложи го в плик.. и го оставихме да бюрото и посредата на часа тя се усеща.Отваря го и почва да чете на глас... Нали вижда се че е много радостна и най отдолу чете... "Адресирано до : Сия ТЪПАТА " като го чухме целия клас направо изпаднахме ....
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Първоначално написано от FantaMen
![]()
![]()
![]()
![]()
П.С:Не можах да се сдържа:Един момче![]()
Много луди неща сме правили с нашия клас..
В пети клас си спомням как се гонихме из училищния афтобус,викахме..
Даскалката по математика,си спомням,че веднъж не си беше обръснала мишниците ... ;дд ии стоим ние и по едно време едно момче забелязва и казва на всички . И после и вика - госпожо имате катерица под мишника![]()
![]()
![]()
![]()
В Седми клас сме слагали габърче,лепило,мед на химичката.По АЕ сме се мерили с клавиатурите на неработещите компютриНикога няма да забравя в края на годината,през топлите дни как се мокрихме и веднъж влязох в тоалетната и едно момче влиза и ми люпна една кофа с водаа и аз излизам бясна и в класната стая го уливам с натуранел сок..После ми викаха мис мокра фланелка ..
![]()
На другия ден пък ме вкараха на сила в тоалетната и главата в мивката..После тая по БГ гледаше като
;дд А и да не забравя подарихме ноктопрезачка на тая по математика,тъй като не си беше рязала ноктите на краката с години ;ддд
![]()
Хмм ? 9ти клас помня че счупих очилата на най строгата учителка по англ език .. и то с какво? полу-пълно шише от кола.. и то точно на ПЕТЪК 13!
В час по химия, наплюх целия чин.. после незнам какво е станало, но на др ден беше супер изчистен .. г-та през това време обясняваше (т.е. цял час) на 2 момичета - урок..
Чупил съм лампи с някакви гумени топчета, удрям ги - те рекушират и бам в лампата.. но най смешното е че те падат като ги ударя и се чупят на - пода о.О .. добрече нямаше никой в стаята!
Редовно си удрям по някоя плесница или шут на дивана (дам имаме си диван в стаята). Т.е. вдигам го , и като го ударя - пада и създава страхотен шум.. незнам какво им е на хората под нашата стая :Д:Д!
Във физкултурния салон.. леле колко врати съм разбил там -.- .. ама 1 път ме хвана господина и ме накара да си поправя вратите xD! И от тогава не смея
.
Карам 5ти клас да ми бият плесници в рамото -.- .. един път едно момче си навехна страшно много ръката от удара и беше 1 седмица с бинт :X ! (не ми казвайте че съм многооо глупав да направя такова нещо :X !).
Хмм .. редовно удрям плесници и шутове на стени/дъски/ аа да УЛУЦИТе са изкривени от мен ^^ ..
Обичам да разпилявам кошчетата из даскалото.. особено пред учителската!
1 път с един мой приятел, направихме димка и я пуснахме в учителската :X:X:X ! Стана бомба xD!
На един мой приятел му се ходеше по голяма нужда и си я изпусна пред директорската .. беше тъпо :/ :Д:Д ама и до0ста смешно :X !
Може да кажете че е извратено и т.н. .. но ако го видите според мен ще се смеете :Д:Д..
И така.. глупости глупости куп -.- .. искам да подчертая че не се гордея с това което съм правил! (не са ме хващали за нито 1). По точно има 1 - директора ме видя да бошонирам дъската -.- .. :Д !
Преди мнооого години вкарахме едно бездомно куче в класната стая. След като го нахранихме, то заспа в ъгъла и ние наредихме чанти около него. Г-жата го забеляза чак след като се събуди. Изгони го пред вратата, а след часа не го намерихме в училището.
И спря да се върти за миг земята..
Не е нищо особено, но пих пред даскало (когато знам, че ми става зле като се напия) и там да има бая ученици, които могат да ме издадат и след това да вляза в час, в който ще правим контролно, а резултат беше доста лош - нищо не мога да се сетя, едвам пишех въпросите и следващият час взех малко участие по етика и право, което не беше характерно за мен....
некролог на даскалка .. но без последствия се отървахме 7 класиначе ... мазали сме стола на учителката с майонеза и кетчуп 8 клас
ъм.. раници, висящи на оплътненията. ..дори и столове. :д
на камерата ни има торбичка ..
наводнение в коридорите през лятото .. :д беше много забавно !5-7клас
уж съвсем случайно оцелихме с топката докато ритахме даскалката по математика 6 клас
mouth2mouth
а ние,април кат беше топло,изкарахме един маркуч от стаята на чистачките от там на чешматаа ии да видиш цялото даскало вън абеее сички мокри.ИИИ накраяя кат са пуснаха едни заповеди от директора с разни предупреждения .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Директорката забрани на магазиинчето до даскало да ни продава смърдящите торбички. През зимата слагахме пластилин на парното "уж да умекне" и после не можеше да се почисти. Обръщали сме бюрото вертикално и сме го слагали пред вратата. Учителката отвааря и- шок. Качвали сме се на покрива на даскало, където играхме.. на волейбол
Замеряли сме дирекцията със снежни топки, чупили сме врата, два чина, 1 табло, късали сме карта... Не ми се мисли колко щети сме причинили, но за всичко си плащахме после
Ехх, как ми липсват тези години... Ако в новото даскало направя 1 от тези неща, отивам в ада
![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
ooo, то това при нас си е редовно...Първоначално написано от ivcheto0o
крещели сме си с директора в час и в коридора, просто ме изнервяше докато бях на даската... има и още доста неща, но не са за пред хора
![]()
аа сетих се нещо мн добро... веднъж с един приятел седим до пейките пред един кабинет и той се закачаше с едно момиче и аз се отдръпвам, като той не се усеща, през това време даскала ни по БЕЛ минава зад него, приятеля ми до удря по ръката и хилейки се казва: "тя сама си дигна краката..."![]()
![]()
![]()
имаме една противна свиня в класа,която вечно тормо3им..понеже е супер интригантка...
та миналата година (11клас) ...а3 и още една съученичка се и3пишкахме в шише хаахаха... и тръгнахме да я гоним на двора да я полеем.... всички от класа тичаха след нас да ни правят клип.....а тя пищеше като луда направо...Голям смях беше...![]()
![]()
![]()
...Малко е трудно се пишка в шише...все пак нямаме буб* ... хъх...
Та3и същата смотла сме я влачили и по коридорите и какви ли не глупости не сме правили с нея...но така е..като 3лобее по адрес на всеки
...в 11 клас пак...бяхме сложили ра3опакован пре3ерватив в дневника на първата страница..и нали има по него нещо като ..ва3елин ли се води не 3нам и а3..хах..ма3но такова...Глееедай как целия дневник станал с едно ма3но петно по средата...тогава директори,педалогични представители и..хахх
това са най-големите гадости...
другите са си съвсем нормални простотии и като гледам всеки клас ги прави...обръщане на стаята с главата на горе...абе като се сетя пак нещоо,ще добавя... хъх
Пушила съм в час,2 пъти - по биология и английски.Иначе мн простотии сме правили, ама съвсем обикновенните (лепила,вода,счупени чинове и столове...)
А пробвали ли сте да целите съседните тераси с бутилки от минерална вода?![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Вий в математическата сте калитари.До вас има сума ти блокове.Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!