- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви са най-щурите неща които сте правили в училище ?
Края на 7ми клас .. С 2 фр донесохме кола в даскло и сипахме вътре водкатака и никой не разбра . Всички си мислеха че пием кола .. после отидохме в задния двор на даскалото и се напушихме .
![]()
![]()
![]()
![]()
А,сетих се.В 8ми клас карахме при математичката,която много мразихме.Предварително бяхме скрили един телефон,който имаше за мелодия един мощен кючек.Тя влиза,почва да дрънка нещо си и ние периодично презвъняваме на телефона и почва кючека.Математичката крещеше като луда,ама ние се праихме,че не знаем.Голяма гавра беше.![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Направих слънце с 15 БИГ тайгъра (тия дето са големите от 3 леа) пред дирекцията, после бях 5-6 пъти при маьор Илиев, изгониха ме от даскалото... После в другото даскало запалихме ел инстъалацията в 19:30 точно когат свършваме после така и не разбраха кой го е направил, и им е излезнало скъпичкоОф не ми се пише има още доста... Някой друг път.
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
госпожата диктуваше някав текст и всички си пишем никои не говори и изведнъж в тишината някои се изцепва КО РЕЧИи целия клас туш на земята
![]()
![]()
![]()
аз цял живот простотии правя, но не се гордея с това![]()
Това е нищо.Ние отидохме до близката фурна и купихме 5-6 топли хляба.От магазина купихме 1 кило кремверши и 1 буркан лютеница и си влязохме в стаята да си ядем.И изведняж влезе госпожата,барабар с класната и директорката и направо бяха шокирани от гледката.После целия клас трябваше да дава обяснение.Първоначално написано от lovey0u
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
И ние имахме подобен случай в 7ми клас,само че без напушването.Първоначално написано от xXxSmilexXx
Попринцип си сипваме водка в шише от вода и бира в шише от спрайт примерно и така.
А иначе щуротии всякакви,но просто ме е срам да ги споделя всичките.
![]()
Като малки много се пръскахме с вода,цялата ни класна стая беше подгизнала по едно време. Веднъж едни съученички подпалиха чина ..И всякакви такива изцепки.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
бяхме 8-ми клас май (не си спомням добре) и имахме труд и техника и правихме плодова салата и нещо ни дойде музата и започнахме да се мацаме със сметаната която беше останала и после госпожата ни караше да чистим коридора защото беше целия в сметанакато си спомня какви времена бяхаа...
а в 7-ми клас изкъртихме вратата на госпожата по литературатя беше някфа шматка и вратата се беше изкарала и нашия клас реши че трябва да я строши
![]()
аз се сетих за още нещо... 9-ти клас точно към края на годината беше много горещо и решихме да се пръскаме с шишета ... аз имах от минерална вода и с един пергел му пробихме капачката ;д и започнах да пръскам наляво надясно ама който ми падне и след 5 минути гледаш как почти цялото даскало тича да си пълни шишета и да се мокрим
после лелките започнаха да ни се карат защото направихме всичко мазало (rofl) .. целия коридор беше мокър и тях нали ги мързи да почистят и ни гониха с един маркуч да може да не влизаме в даскало да си пълним шишетата с вода
![]()
![]()
... обаче ние нали сме си тарикати и отидохме отзад в стола на даскало там където готвят за бабичките и дядовците
и от там си пълнихме вода ;д ... след това толкова много ни хареса че две момчета отидоха и донесоха 10 литрова туба с вода и ни мокриха
(дори и по-големите се включиха) ...смятайте кфа простотия сме измислили че и на тях да им хареса ;д после естествено заместник директорката ни видя и ни наказа да събираме шишетата от двора които бяхме захвърлили
и тогава имахме час по изобразително изкуство и аз влизам цялата мокра няква и госпожата заедно с целия клас ме гледат като полезни изкопаеми и се хилят ;д ... абе този ден никога няма да го забравя
супер забавен беше
![]()
ooo вие ако сте го правили за пръв път в 9ти клас...Първоначално написано от anity92
ние още от 6 клас
миналата година и ние тка правихме... даже един път целия клас отидохме в друго даскало и там даййй .. ;д нашия клас с още няколко класа и са мокрихме ;х
Бе хора, вие големи щуротии вършите .И на мене ми се иска времето прекарано в училище да бъде такова като вашето... В нашето даскало учителите са много строги и през часовете не ни дават да гъкнем, камоли пък да вършим такива дивотии... Просто ви завиждам...
Ако не си част от решението, бъди част от проблема!
И ние така сме се пръскали с вода.Накрая толкова беше зле положението,че спряха водата в даскало и гледаш как навсякъде по коридорите тече вода.Едно момче направо с кофите пръскаше....ех спомени![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
heheh,ami nai golqmata e,az gonq edna li4nost postoqnno na mejdu4asiqta
:d
Tvoita Duvka ;dd
ревал еПървоначално написано от justunique
![]()
![]()
![]()
![]()
е това ме разсмея
![]()
ХАХАПървоначално написано от danibebi
още утре давам идеята и може до петък да я осъществим
![]()
![]()
еее я се оправете тъпи хора сте,много сте глупави правите неща които са незаконни![]()
![]()
а не ви интересуват тия неща
![]()
![]()
така че се оправяите иначе ще ви правя самотници
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
скапи кола ве мамино син4е 6е те.... и де4котоПървоначално написано от stefan7202
Одобрявам Простотии, които не са свързани с унищожаване на училищната собственост или с накърняване на достойнството на учители/ съученици![]()
Ахм..емм аз и още 1 приятел скачаме на предно или задно салто, ту от прозореца на 1вия етаж, ту от футболната врата...И от лостовете :![]()
Бее....където видим за удобно скачаме кат щури.
В нашата класна стая ламперията е опърлена цялата с дезодорант и запалка гори всичко наред. Хвърляме редовно столове през прозорците има няколко на борчетата пред даскало, защото сме на 4тия етаж.
Счупихме лаптопа на учителя по АЕ, докато ни представяше презентация. Ние бяхме насгодили бюрото така, че съвсем малко да мръдне и да падне от катедрата..и само като се падна целия клас туш. Не мога да ви опиша физиономията на учителя
![]()