.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 110
    Повече от фен Аватара на xXxSmilexXx
    Края на 7ми клас .. С 2 фр донесохме кола в даскло и сипахме вътре водка така и никой не разбра . Всички си мислеха че пием кола .. после отидохме в задния двор на даскалото и се напушихме .

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    А,сетих се.В 8ми клас карахме при математичката,която много мразихме.Предварително бяхме скрили един телефон,който имаше за мелодия един мощен кючек.Тя влиза,почва да дрънка нещо си и ние периодично презвъняваме на телефона и почва кючека.Математичката крещеше като луда,ама ние се праихме,че не знаем.Голяма гавра беше.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Направих слънце с 15 БИГ тайгъра (тия дето са големите от 3 леа) пред дирекцията, после бях 5-6 пъти при маьор Илиев, изгониха ме от даскалото... После в другото даскало запалихме ел инстъалацията в 19:30 точно когат свършваме после така и не разбраха кой го е направил, и им е излезнало скъпичко Оф не ми се пише има още доста... Някой друг път.
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

госпожата диктуваше някав текст и всички си пишем никои не говори и изведнъж в тишината някои се изцепва КО РЕЧИ и целия клас туш на земята

донесохме си хляб и тостер и си пекохме филийки в час

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    аз цял живот простотии правя, но не се гордея с това

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от lovey0u
    Това е нищо.Ние отидохме до близката фурна и купихме 5-6 топли хляба.От магазина купихме 1 кило кремверши и 1 буркан лютеница и си влязохме в стаята да си ядем.И изведняж влезе госпожата,барабар с класната и директорката и направо бяха шокирани от гледката.После целия клас трябваше да дава обяснение.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от xXxSmilexXx
    Края на 7ми клас .. С 2 фр донесохме кола в даскло и сипахме вътре водка така и никой не разбра . Всички си мислеха че пием кола .. после отидохме в задния двор на даскалото и се напушихме .
    И ние имахме подобен случай в 7ми клас,само че без напушването. Попринцип си сипваме водка в шише от вода и бира в шише от спрайт примерно и така. А иначе щуротии всякакви,но просто ме е срам да ги споделя всичките.

Като малки много се пръскахме с вода,цялата ни класна стая беше подгизнала по едно време. Веднъж едни съученички подпалиха чина .. И всякакви такива изцепки.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

бяхме 8-ми клас май (не си спомням добре) и имахме труд и техника и правихме плодова салата и нещо ни дойде музата и започнахме да се мацаме със сметаната която беше останала и после госпожата ни караше да чистим коридора защото беше целия в сметана като си спомня какви времена бяхаа...

а в 7-ми клас изкъртихме вратата на госпожата по литература тя беше някфа шматка и вратата се беше изкарала и нашия клас реши че трябва да я строши

аз се сетих за още нещо ... 9-ти клас точно към края на годината беше много горещо и решихме да се пръскаме с шишета ... аз имах от минерална вода и с един пергел му пробихме капачката ;д и започнах да пръскам наляво надясно ама който ми падне и след 5 минути гледаш как почти цялото даскало тича да си пълни шишета и да се мокрим после лелките започнаха да ни се карат защото направихме всичко мазало (rofl) .. целия коридор беше мокър и тях нали ги мързи да почистят и ни гониха с един маркуч да може да не влизаме в даскало да си пълним шишетата с вода ... обаче ние нали сме си тарикати и отидохме отзад в стола на даскало там където готвят за бабичките и дядовците и от там си пълнихме вода ;д ... след това толкова много ни хареса че две момчета отидоха и донесоха 10 литрова туба с вода и ни мокриха (дори и по-големите се включиха) ...смятайте кфа простотия сме измислили че и на тях да им хареса ;д после естествено заместник директорката ни видя и ни наказа да събираме шишетата от двора които бяхме захвърлили и тогава имахме час по изобразително изкуство и аз влизам цялата мокра няква и госпожата заедно с целия клас ме гледат като полезни изкопаеми и се хилят ;д ... абе този ден никога няма да го забравя супер забавен беше

Цитирай Първоначално написано от anity92
    аз се сетих за още нещо ... 9-ти клас точно към края на годината беше много горещо и решихме да се пръскаме с шишета ... аз имах от минерална вода и с един пергел му пробихме капачката ;д и започнах да пръскам наляво надясно ама който ми падне и след 5 минути гледаш как почти цялото даскало тича да си пълни шишета и да се мокрим после лелките започнаха да ни се карат защото направихме всичко мазало (rofl) .. целия коридор беше мокър и тях нали ги мързи да почистят и ни гониха с един маркуч да може да не влизаме в даскало да си пълним шишетата с вода ... обаче ние нали сме си тарикати и отидохме отзад в стола на даскало там където готвят за бабичките и дядовците и от там си пълнихме вода ;д ... след това толкова много ни хареса че две момчета отидоха и донесоха 10 литрова туба с вода и ни мокриха (дори и по-големите се включиха) ...смятайте кфа простотия сме измислили че и на тях да им хареса ;д после естествено заместник директорката ни видя и ни наказа да събираме шишетата от двора които бяхме захвърлили и тогава имахме час по изобразително изкуство и аз влизам цялата мокра няква и госпожата заедно с целия клас ме гледат като полезни изкопаеми и се хилят ;д ... абе този ден никога няма да го забравя супер забавен беше
    ooo вие ако сте го правили за пръв път в 9ти клас... ние още от 6 клас миналата година и ние тка правихме... даже един път целия клас отидохме в друго даскало и там даййй .. ;д нашия клас с още няколко класа и са мокрихме ;х

Град
    karlovo
    Бе хора, вие големи щуротии вършите . И на мене ми се иска времето прекарано в училище да бъде такова като вашето... В нашето даскало учителите са много строги и през часовете не ни дават да гъкнем, камоли пък да вършим такива дивотии... Просто ви завиждам...
    Ако не си част от решението, бъди част от проблема!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    И ние така сме се пръскали с вода.Накрая толкова беше зле положението,че спряха водата в даскало и гледаш как навсякъде по коридорите тече вода.Едно момче направо с кофите пръскаше....ех спомени
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

heheh ,ami nai golqmata e,az gonq edna li4nost postoqnno na mejdu4asiqta :d
    Tvoita Duvka ;dd

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от justunique
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    На един съученик му плюхме в чантата ,скачахме върху нея после сложихме пръст от цветята .
    нарисувахме средни пръстове по някои от страниците - 7 клас

Сложихме лук в чантата на едно момиче - 7 клас

Пърдяща възглавничка на стола на учителка -7 клас

Всички си навихме алармите на телефоните посредата на часа по математика - 7 клас

хяхяхях
    като каза чанта се сетих как веднъж метнахме една раница от 4 етаж на даскало .. а като каза пърдяща възглавничка се сетих как на един глупак му намазахме секундно лепило на стола .. после няма да разказвам как рева ама беше преди много години ..
    ревал е е това ме разсмея

Мега фен Аватара на L0ST
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Цитирай Първоначално написано от justunique
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    На един съученик му плюхме в чантата ,скачахме върху нея после сложихме пръст от цветята .
    нарисувахме средни пръстове по някои от страниците - 7 клас

Сложихме лук в чантата на едно момиче - 7 клас

Пърдяща възглавничка на стола на учителка -7 клас

Всички си навихме алармите на телефоните посредата на часа по математика - 7 клас

хяхяхях
    като каза чанта се сетих как веднъж метнахме една раница от 4 етаж на даскало .. а като каза пърдяща възглавничка се сетих как на един глупак му намазахме секундно лепило на стола .. после няма да разказвам как рева ама беше преди много години ..
    ревал е е това ме разсмея
    ХАХА още утре давам идеята и може до петък да я осъществим

anonymous682486
    Guest
    еее я се оправете тъпи хора сте,много сте глупави правите неща които са незаконни а не ви интересуват тия неща така че се оправяите иначе ще ви правя самотници

Цитирай Първоначално написано от stefan7202
    еее я се оправете тъпи хора сте,много сте глупави правите неща които са незаконни а не ви интересуват тия неща така че се оправяите иначе ще ви правя самотници
    скапи кола ве мамино син4е 6е те.... и де4кото

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Одобрявам Простотии, които не са свързани с унищожаване на училищната собственост или с накърняване на достойнството на учители/ съученици

Цитирай Първоначално написано от DieselBlood
    Цитирай Първоначално написано от lovey0u
    Това е нищо.Ние отидохме до близката фурна и купихме 5-6 топли хляба.От магазина купихме 1 кило кремверши и 1 буркан лютеница и си влязохме в стаята да си ядем.И изведняж влезе госпожата,барабар с класната и директорката и направо бяха шокирани от гледката.После целия клас трябваше да дава обяснение.

Ахм..емм аз и още 1 приятел скачаме на предно или задно салто, ту от прозореца на 1вия етаж, ту от футболната врата...И от лостовете :

Бее....където видим за удобно скачаме кат щури .

Град
    Монтана
    В нашата класна стая ламперията е опърлена цялата с дезодорант и запалка гори всичко наред . Хвърляме редовно столове през прозорците има няколко на борчетата пред даскало, защото сме на 4тия етаж. Счупихме лаптопа на учителя по АЕ, докато ни представяше презентация. Ние бяхме насгодили бюрото така, че съвсем малко да мръдне и да падне от катедрата..и само като се падна целия клас туш. Не мога да ви опиша физиономията на учителя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си