.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Въпрос към по опитните..

Здравейте, първо искам да се извиня ако има още 12312 теми като моята, за което съжелявам.. просто наистина ми е спешно, и нямам време да чета из нета. Та проблема ми е следния: преди 2 дена правихме секс с приятелката ми за първи път без презерватив.. /и двата сме на 18, но нямаме кой знай колко опит/ Постарах се да свърша от вън, мисля че и така направих, но все пак се притеснявам както и тя.. защото твърди ,че сперматозоидите оставали активни до 24ч. и също така, че можело да забременее от факта,че съм свършил в/у вагината й,при което аз паднах от леглото от смяях,но все пак тя ме наплаши и в момента ми е доста неспокойно

Моля без некомпетентни мнения, благодаря предварително!

п.с; не взема противозачатачни

Град
    Newp0rt ..
    За тая работа има тестове за бременост .. приятелчее ..

Купи й Ескапел, едва ли са толкова скъпи... И другия път като правиш секс без презерватив, гледай да е като понатрупаш повечко опит...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от noproblembitch
    Купи й Ескапел, едва ли са толкова скъпи... И другия път като правиш секс без презерватив, гледай да е като понатрупаш повечко опит...
    Мисля,че Ескапел струва около 25-35лв..Зависи откъде ще го купиш..Иначе щам се притеснявате толкова много - вземете Ескапел..
    Но знай,че това е "хормонална бомба"
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Мисля,че Ескапел струва около 25-35лв..Зависи откъде ще го купиш..Иначе щам се притеснявате толкова много - вземете Ескапел..
    Да 33 лв. е.. щом трябва ще ги прежаля..

Какво имаше предвид под тва "хормонална бомба" ?

вече е късно за тва

Цитирай Първоначално написано от VampirePrincess93
    вече е късно за тва
    защо да е късно ? пише че хапчето трябва да се изпие най-късно до 3тия ден.. ,а той още не е изтекъл..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    вече е късно за тва
    Все още може и да не е късно
    Хапчето се взема до 72 часа след секса,а ако секса не е бил преди 2 дена сутринта значи всичко е наред

По темата:Доста ме съмнява да е бременна,но щом толкова ви е страх ... отивай до аптеката
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от misslowe
    За тая работа има тестове за бременост .. приятелчее ..
    Тия неща се правят 1-2 седмици след секса ... приятелко ...

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    вече е късно за тва
    Все още може и да не е късно
    Хапчето се взема до 72 часа след секса,а ако секса не е бил преди 2 дена сутринта значи всичко е наред

По темата:Доста ме съмнява да е бременна,но щом толкова ви е страх ... отивай до аптеката
    и мен доста ме съмнява, но четох няква тема тука, че дори и при извършването на половия акт имало шанс да се отдели малко количество семенна течност от пениса без да се усети или нещо такова..

Град
    ^И това е вярно,но все пак ... Аз водя полов живот от 4 години и половина,като само първите 2 пъти започвахме с презерватив,а после го махахме ... И така като гледам (да чукна на дърво) нито имам дете,нито съм бременна,нито съм пила противозачатъчни или Ескапел,а и тест за бременност никога не съм си правила

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz

ескапела е 32-33 лв, препоръчвам ти да вземеш, ако не е късно вече, вредно е хапчето, но не оставяйте на "дано не е бременна"
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Ами освен едно огромно МЕРСИ, друго не мога да кажа..

Ще приказвам с нея, ще се опитам да я убедя да го изпие.. пък ако не иска,а фала станее.. сама ще си е виновна за аборта /колкото и егоистично да звучи..

k&h

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Ескапел не е хапче за гърло,ако мислиш да и взимаш прочети това-онова за самото хапче.
    А и паниката кара хората да взимат прибързани решения.Щом си свършил върху влагалището,а не в него шанса за бременност намалява,но не се губи напълно.Смерматозоида (сперматозоидите) трябва да е ВЪВ вагината за да стане "фал".

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Е ти пък за кфо свърши на вагината й-нема ли друго место уе
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Ти малоумен ли си баш там да свършиш?
    Ето защо не го правя без презерватив, пък нека после ми обясняват, че не съм имала доверие на партньора си.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си