Първоначално написано от
Priroda
Ами-и...дойде и моят ред да поискам съвет. Историята е следната. В даскало има едно момиче. Тя е златна, така да се каже. Работата е там, че първоначално с нея бяхме доста добри приятели. Споделяхме си, имаме общи интереси. Един ден се бяхме събрали компанията да отидем на кино и по пътя се заговорихме. Малко след това дойде един съученик и я заговори и я откъсна от нашия разговор, но, когато изостанех малко тя се оглеждаше за мен. Много сме си говорели с нея, поинтересува се за хобито ми, аз за нейното и така и постепенно започнах да я възприемам като нещо повече от приятелка. Не съм й го казал и до ден днешен. Напоследък обаче тя се държи млако по-студено с мен. Оня ден отидохме на караоке с компанията и тя седеше и прегръщаше другите момчета повече от мен. Не мога да кажа, че страни, но определено нещо не е както трябва. Например, една друга приятелка си ме гушка, колкото си гушка и др момчета. Като си тръгнахме от караокето, нещата се стекоха така, че тя дойде до мен и ме хвана под ръка, но ме пусна почти веднага и отиде при друго момче. Идеята ми е, че искам да съм с нея, мамка му! Но не знам какво да направя. Моля ви, помогнете! Чувствам се страшно задръстен в момента... Не мога да си я изкарам от акъла