- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нито аз, нито той ще направи първата крачка
Първоначално написано от misi8kissi
![]()
GTA Stunting
аз несъм на 12 а на 17 и момичета и момчета са ако ви обиждам с думите си сори ама май някой трябва да ви просветли.
1 какви вапроси искате да се задават в такива сайтове и ако вече сте толкова стари че да не си спомняте тийн годините и вашите проблеми сори.
2 аз не се правя на недостъпна просто за да свалиш някой трябва да го свалиш не да му лазиш в краката мисля 4е не сте посветени в таъната на флирта и незнаете 4е йестовете са 50% от свалката а думите 15% а това как изглеждаш 35% .
аз обичам да играя и да сум предпазлива преди да стрелям заштото грешките струват понякога мн понякога малко
аз съм си хишник по характер и обичам да играя с жертвите си и никога несъм несъм правила първата крачка.
3 немислех 4е в вапроса си аз ще ви саветвам но явно има мн обрати .
4 исках да ми кажете някоя свалка ,но явно вие незнаете за себеси на мен ще дадете.
и още нешто моляви недавайте савети и необиждайте горките объркани тийнове които ви молят за услуга мул4ете си и не се правете на важни
сори ама трябваше да ви го кажа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:* :* :*
Първоначално написано от misi8kissi
![]()
Емии .. кат0 го харесваш направии нещ0оо ... толкоо ли е трудноо ... нещ0 половинта сте спеклии як0оо ... той ме харесва аз го харесвамм .. ама и двамата няма да направим нищоо .. а ти защ0 няма да направиш нищо0о ?? щотоо носа му е мн на вис0коо .. ( епаа смъкни му го0о
![]()
![]()
) тогаваа какво го харесвашш ?? .. егати излагацятаа ...
![]()
![]()