.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Сънувах починал човек

Какво се прави?Знам, че се раздава за Бог да прости ли какво беше, но питаХ майка и тя ми каза ако сънуваш даден човек (починал) повече от един път аз сънувах и много смътно си спомням какво...

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Град
    ChujdeneCiqq (*)
    Ако човекът е твой роднина, мисля че се раздаваше. Може и да означава, че ще видиш приятел или близък, с който отдавна не сте се срещали.
    Живей за удоволствието защото си направен от него.

Нещо като роднина беше, но не точно

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    http://sanovnik.bg/l-7474

http://sanovnik.bg/l-13040

Иначе и аз съм чувала,че се раздаваше..Даже преди месец,баща ми постоянно сънувал дядо ми,и след като раздаде - спрял да го сънува..По-точно рядко го сънувал
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Biskfitka
    И аз съм за раздаването

Супер фен
    И аз съм сънувала такива неща, ама не съм знаела, че трябва нещо да се прави
    nicolepcd

чувала съм,че ако сънуваш, че даден човек умира значи,че лошото умира в него

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Ако ти се мръщи ходи да запалиш една свещ на гроба му, ако ти говори и ти се усмихва значи е доволен от тебе, а ако го сънуваш често, аз също мисля че трябва да се раздава любимото му ядене (не съм много сигурна) или нещо сладко за Бог да прости.
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    Ако ти се мръщи ходи да запалиш една свещ на гроба му, ако ти говори и ти се усмихва значи е доволен от тебе, а ако го сънуваш често, аз също мисля че трябва да се раздава любимото му ядене (не съм много сигурна) или нещо сладко за Бог да прости.
    +1

Ако си със слаба психика и много вярваш на такива простотии трябва да направиш нещо, че да си повярваш. Иначе няма смисъл, може да се дължи на това, че ти липсва или, чи си чул от някого или гледал нещо.

Re: Сънувах починал човек

Цитирай Първоначално написано от mgxpower
    Какво се прави?Знам, че се раздава за Бог да прости ли какво беше, но питаХ майка и тя ми каза ако сънуваш даден човек (починал) повече от един път аз сънувах и много смътно си спомням какво...
    Ще се запознаеш с някой непознат..Питах баба ми преди седмица-2..Макар че и аз съм за раздаването..
    ♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    И аз почти всеки ден санувам баба ми която почина преди 17 дена ..оня ден сънувах че ч виждам с дядо който същое починал ама преди 8 години.. и си говорихем и те много ми се радваха ио ас се зарадвах че ги виждам и ги гушнах незнам за раздаването ама тва че ще се запозная с някой май е верно ..нз ама също липсата и е мнооого голяма и я усещам всеки ден
    If I played you like a toy?

Град
    with Christopher Drew <3
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    И аз съм сънувала такива неща, ама не съм знаела, че трябва нещо да се прави
    +1
    [size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз знам, че като сънуваш починал човек и той не говори в съня, значи е духът му..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

когато дядо ми почина сънувах един много странен сън че съм у баба и навсякъде в апартамента са разлепени некролози и чувам шум в другата стая и питам баба кой е там и от там излиза дядо и за много се зарадвах и си помислих че той по някакъв начин е жив и е с нас въпреки че разбирам че е с нас много се радвах.. някой знае ли какво значи!?
    "Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Преди няколко месеца загубих моя много близка приятелка и доста време след това я сънувах почти всяка вечер.След един определен период това отново се повтаряше,но обикновено 1-2 дни преди датата,на която почина.Скоро не ми се е случвало,но според мен става така,защото те ни липсват,нормално е.Ако вярваш-запали свещ или пък занеси на някого за Бог да прости.Аз до сега не съм знаела,че се раздава,но щом повечето казвате,значи е така.

123

Вчера почина дядо ми и същата вечер го сънувам.Излиза от спалнята стои до вратата на секидневната пък в стаята сме само аз и майка ми (дъщеря му) стоим на масата на която има храна.Той се се доближава и застава до нея.Но само аз го виждем не защото тя е с гръб кам него.И пак отива до спалнята и се връща отива до нея и ме поглежда.Сякаш иска нещо да и каже.Искам да споделя и друг мои сън.Сънувах баба ми на 40-то.Стои на един стол в секидневната и аз стоя пред нея.В стаята стоят подавките а в другата стая стоят всичките ни роднини.И тя стои и ме гледа аз поглеждам в другата стая и забелязвам ,че никои не я вижда само аз.А баба ме гледаше и ми се усмихна.Ако някои ми каже какво означават сънищата ми ще съм му много благодарна.Мерси предварително.

Град
    София
    Вика,ако ти се мръщи ходи запали свещ Нали сънува умрял човек бе заплеси...Ае поне не му давайте съвети на момчето като не разбирате...Пич порвярявай в съновниците,че тука от теенпроблема,ако ги слушаш доникъде няма да стигнеш

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Сънищата са начинът, по който подсъзнанието ти говори. Принципно, ако съзнанието ти симулира смърт, това означава,че някоя част от теб умира или че се отдалечаваш с някого. Мисля, че вече зависи и колко близък ти е бил този човек. Нещо такова ми се върти в главата, НЕ вярвам на раздавания, съновници etc.

Все пак ако си вярващ, отиди да запалиш свещ

GL

Виж в съновника...
    Момче!
    МАРАТОНКОВКА РЛЗ!!!

Please excuse me i don't want to be rude but tonight i'm f***in you

Странно, сънувах същият сън като теб buuu! Баба ми е починала преди 2 год, а дядо ми преди 8. Сънувах, че отивам някъде, не знам точно къде, защото не ми е познато мястото...Виждам най-напред дядо ми, младолик, минавам пред него, не помня какво стана с него, дали го прегърнах или само поздравих. Видях след него баба ми, на която съм кръстена, лека и пръст, много я обичах. Прегръщахме се и целувахме, бяхме щастливи и двете, че се виждаме...А там около нея имаше други хора, една жена която не знам точно коя беше, но аз като се събудих се сетих че май беше леля ми, но не съм сигурна. Та казах на жената, че баба ме чакала и за това толкова се радва да ме види!!! Това го сънувах преди повече от 10 дни, днес ще раздам за нея, дядо ми и починалият ми преди 7 год.баща! Няколко дни мисля за този сън, какво ли означава? Да ни би да отивам скоро и аз при тях? Имам здравословни проблеми, след съня ми!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не си набивай филми. Нищо подобно няма да се случи. Отиди на гробище, запали по 1 свещ и раздади от любимото им питие/храна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си