.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: impulse

impulse

Някой има ли проблем с impulse? Сутринта влязох в сайта и оттогава не мога да вляза! Изписва ми се Cannot find http://www.impulse.bg/ ! Проблема идва от моя компютър, интернет или сайта е изтрит?

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Re: impulse

Цитирай Първоначално написано от anna93
    Някой има ли проблем с impulse? Сутринта влязох в сайта и оттогава не мога да вляза! Изписва ми се Cannot find http://www.impulse.bg/ ! Проблема идва от моя компютър, интернет или сайта е изтрит?
    този линк работи безпроблемно, сайта не е 'изтрит'

рестартирай pc, модем/рутер, при теб е проблема.

сайта не е 'изтрит'

И какво му е смешното? Колко сайта са изтрити? Защо и този сайт да не е изтрит?

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

'щото ако го изтрият десетки хиляди момиченца и момченца между 13 и 17 ще получат всеобщ епилептичен пристъп и ще трябва да се изплащат компенсации после, защо.

-_-
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Така е! Но аз не съм търсила никъде другаде дали сайта е изтрит или не, затова питам и се ядосах, че се засмя.

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона

този линк работи безпроблемно, сайта не е 'изтрит'

рестартирай pc, модем/рутер, при теб е проблема.

Не става нещо, но няма значение!

Град
    София
    Путко Мафани

Ем на бас, че нищо не става. И не е нужно да си сприхава и да се дразниш, щом някой се смее. Аз си влизам добре в сайта. Нещо явно се е бъгнало при теб.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Вече се оправи. Явно е било от моя компютър, а се дразня че някой се смее, защото ми се е случвало в сайт, в който съм влизала, след известно време да беше изтрит, но не помня заради каква причина. Аз просто попитах дали е изтрит, а в това какво смешно има?

Цитирай Първоначално написано от anna93
    Вече се оправи. Явно е било от моя компютър, а се дразня че някой се смее, защото ми се е случвало в сайт, в който съм влизала, след известно време да беше изтрит, но не помня заради каква причина. Аз просто попитах дали е изтрит, а в това какво смешно има?
    реакцията беше такава заради думата 'изтрит'
    може сървър да е забил, да няма достъп до него и т.н., но 'изтрит'... както и да е. вече нямаш проблем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си