- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- impulse
Някой има ли проблем с impulse? Сутринта влязох в сайта и оттогава не мога да вляза! Изписва ми се Cannot find http://www.impulse.bg/ ! Проблема идва от моя компютър, интернет или сайта е изтрит?
този линк работи безпроблемно, сайта не е 'изтрит'Първоначално написано от anna93
![]()
рестартирай pc, модем/рутер, при теб е проблема.
'щото ако го изтрият десетки хиляди момиченца и момченца между 13 и 17 ще получат всеобщ епилептичен пристъп и ще трябва да се изплащат компенсации после, защо.
-_-
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
този линк работи безпроблемно, сайта не е 'изтрит'
рестартирай pc, модем/рутер, при теб е проблема.
Ем на бас, че нищо не става. И не е нужно да си сприхава и да се дразниш, щом някой се смее. Аз си влизам добре в сайта. Нещо явно се е бъгнало при теб.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Вече се оправи. Явно е било от моя компютър, а се дразня че някой се смее, защото ми се е случвало в сайт, в който съм влизала, след известно време да беше изтрит, но не помня заради каква причина. Аз просто попитах дали е изтрит, а в това какво смешно има?
реакцията беше такава заради думата 'изтрит'Първоначално написано от anna93
може сървър да е забил, да няма достъп до него и т.н., но 'изтрит'... както и да е. вече нямаш проблем![]()