.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

обърканаа.. :(

Много съм обърканаа.. Направо не знам вече какво да правя.. От 2 години и 7 месеца си имам приятел (К) , който не се държеше цветущо с мен.. На скоро се появи още едно момче (Б) , с което сякаш като си пишем по скайпа се оттърсвам от всичкоо.. забравям всички и ми е адски приятно И наистина се чудя какво да направя.. Да остана ли с сегащният ми приятел.. с който можем да се виждаме всеки ден (но да бъде някак си празно) или да съм с въпросното момче с което ми е приятно но с което ще се вийдам само събота и неделя.. Просто не знам.. В неделя мога да се видя с Б .. и до тогава искам да реша.. но знам че все още си имам някакви чувства кам К.. Вие какво бихте направили..?
    0сttaвяш слэдii п0 ttял0tt0 мii.. Каtt0 капкii парфюм сэ впiiваш в к0жаtta мii..

Град
    million miles away (:
    Ако се чувстваш обичана от К. дай още един шанс на връзката ви,все пак сте направили повече от 2 години.Въпреки,че те разбирам,за толкова време попринцип повечето хора си омръзват.. Ако тръгнеш с Б. и с него така може да стане след време..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Щом с К. ти е вече "празно". . . Няма смисъл да се залъгвате и да оставате заедно.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    щом не се 4устваш добре в тази връзка по-добре я прекрати.Срещни се с другото мом4е,но моя съвет е да не прибързваш и да си дадеш време

Както казаха в горния коментар-щом се чувстваш празна със сегашния си прител,по-добре скъсайте.Но,от друга страна,щом все още го обичаш,поговорете и се опитайте да оправите отношенията си.Ако не стане,скъсай с него,но не избързвай с Б.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Ако вече не обичаш приятеля си и не искаш да бъдеш с него, не виждам смисъл да продължаваш.. А и за лошото му отношение, не си ли говорила с него? Ако мислиш, че с новото момче ще си щастлива, давай ...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Супер фен
    Помисли си дали с това новото момче не е просто моментно увлечение и дали,ако зарежеш приятеля си и бъдеш с новия няма да съжаляваш след месец,дава ... ? Не мога да ти кажа с кого да бъдеш и на къде да продължиш.Просто послушай сърцето ми.
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    тръгвай с Бъ
    GTA Stunting

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от 0nem0retIme
    Както казаха в горния коментар-щом се чувстваш празна със сегашния си прител,по-добре скъсайте.Но,от друга страна,щом все още го обичаш,поговорете и се опитайте да оправите отношенията си.Ако не стане,скъсай с него,но не избързвай с Б.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    щом не се 4устваш добре в тази връзка по-добре я прекрати.Срещни се с другото мом4е,но моя съвет е да не прибързваш и да си дадеш време
    +

Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Ако се чувстваш обичана от К. дай още един шанс на връзката ви,все пак сте направили повече от 2 години.Въпреки,че те разбирам,за толкова време попринцип повечето хора си омръзват.. Ако тръгнеш с Б. и с него така може да стане след време..
    It's too late...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Почти 3 години си с човек, който се държи 'горе-долу' с теб?Е изивнявай, но аз не виждам какво има да търсиш при него.Дори се чудя как си пропиляла тези 3 години :С

2 години си била с човек, с който не си била достатъчно щастлива?? Според мен трябва да избереш другото момче.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Голям фен
    Помисли какво искаш ..

Ежедневие изпълнено с празнота ... или уйкенд в който си изпълнена с щастие и обградена с любов ?

Реших в неделя да се видя с Б и ако видя, че искам да съм с него без да избързвам да правя каквито и да е стъпки.. ще говоря с К да му обясна как стоят нещата и ще съм с Б.. Но ако не изпитам нищо кам Б си оставам с К.. като още ведъж ще опитам да говоря с него за отношенията м/у нас..
    0сttaвяш слэдii п0 ttял0tt0 мii.. Каtt0 капкii парфюм сэ впiiваш в к0жаtta мii..

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Бих избрала "Б".

Правилно си постъпила.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Спускай се кам новото преживяване. Щом ти е празно с твоя приятел значи е време за друг, а щом ти е приятно с другото момче действаи

смело напред, хаха, веднъж се живее ^^
    REGGAE BOOM <3

Град
    ДжойнтЛенД
    пръсни си мозъкЪ
    One 4 the money , two 4 the show

Ако с въпросния К ти е празно по добре тръгни с другото момче Б но гледай да не нараниш по някакъв начин К. Успех!

следвай собственото си сърце-ние няма как да знаем какво иска то
    I can't stop myself from loving you <3

Тръгни по добре с Б пък К го нарежете на парчета с резачка и го хвърлете в някой канавка
    Yea, though I walk through the valley of the shadow of death. I will fear no evil !!!!

Ох, то така се прекъсва връзка, продължила над 2 години...
    Пробвай да си оправиш отношенията с К.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Има ли смислъл да продължаваш с момче, с което ти е горе-долу добре.. а щом с другото си наистина щастлива, защо не?!
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Правила за публикуване