- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обърканаа.. :(
Много съм обърканаа.. Направо не знам вече какво да правя.. От 2 години и 7 месеца си имам приятел (К) , който не се държеше цветущо с мен.. На скоро се появи още едно момче (Б) , с което сякаш като си пишем по скайпа се оттърсвам от всичкоо.. забравям всички и ми е адски приятноИ наистина се чудя какво да направя.. Да остана ли с сегащният ми приятел.. с който можем да се виждаме всеки ден (но да бъде някак си празно) или да съм с въпросното момче с което ми е приятно но с което ще се вийдам само събота и неделя..
Просто не знам.. В неделя мога да се видя с Б .. и до тогава искам да реша.. но знам че все още си имам някакви чувства кам К..
Вие какво бихте направили..?
![]()
0сttaвяш слэдii п0 ttял0tt0 мii.. Каtt0 капкii парфюм сэ впiiваш в к0жаtta мii..
Ако се чувстваш обичана от К. дай още един шанс на връзката ви,все пак сте направили повече от 2 години.Въпреки,че те разбирам,за толкова време попринцип повечето хора си омръзват.. Ако тръгнеш с Б. и с него така може да стане след време..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Щом с К. ти е вече "празно". . . Няма смисъл да се залъгвате и да оставате заедно.![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
щом не се 4устваш добре в тази връзка по-добре я прекрати.Срещни се с другото мом4е,но моя съвет е да не прибързваш и да си дадеш време![]()
Ако вече не обичаш приятеля си и не искаш да бъдеш с него, не виждам смисъл да продължаваш.. А и за лошото му отношение, не си ли говорила с него? Ако мислиш, че с новото момче ще си щастлива, давай ...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Първоначално написано от 0nem0retIme
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+Първоначално написано от ivcheto0o
Първоначално написано от SoStarstruck
It's too late...
Почти 3 години си с човек, който се държи 'горе-долу' с теб?Е изивнявай, но аз не виждам какво има да търсиш при него.Дори се чудя как си пропиляла тези 3 години :С
2 години си била с човек, с който не си била достатъчно щастлива?? Според мен трябва да избереш другото момче.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Реших в неделя да се видя с Б и ако видя, че искам да съм с него без да избързвам да правя каквито и да е стъпки.. ще говоря с К да му обясна как стоят нещата и ще съм с Б..Но ако не изпитам нищо кам Б си оставам с К.. като още ведъж ще опитам да говоря с него за отношенията м/у нас..
0сttaвяш слэдii п0 ttял0tt0 мii.. Каtt0 капкii парфюм сэ впiiваш в к0жаtta мii..
Бих избрала "Б".
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Правилно си постъпила.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Спускай се кам новото преживяване. Щом ти е празно с твоя приятел значи е време за друг, а щом ти е приятно с другото момче действаи![]()
![]()
смело напред, хаха, веднъж се живее ^^
REGGAE BOOM <3
пръсни си мозъкЪ
One 4 the money , two 4 the show
Ако с въпросния К ти е празно по добре тръгни с другото момче Б но гледай да не нараниш по някакъв начин К. Успех!![]()
следвай собственото си сърце-ние няма как да знаем какво иска то
I can't stop myself from loving you <3
Тръгни по добре с Б пък К го нарежете на парчета с резачка и го хвърлете в някой канавка![]()
![]()
![]()
Yea, though I walk through the valley of the shadow of death. I will fear no evil !!!!
Ох, то така се прекъсва връзка, продължила над 2 години...
Пробвай да си оправиш отношенията с К.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Има ли смислъл да продължаваш с момче, с което ти е горе-долу добре.. а щом с другото си наистина щастлива, защо не?!![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (: