.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Град
    Newp0rt ..
    Ами ти се чусвстваш приятно с Б .. но ако си с него казваш че .. към К пак ще имаш чувстваа .. ами ако прецакаш всичко ей така ? и после не се получи с Б ще съжеляваш супер много все пак ще прецакаш 2 годишна и половина връзка .. !! Има ли смисъл .. по добре се опитай да направиш нещата по интересни с К .. ако пак не стане тогава можеби той не е за теб Успех :P

Ако с въпросното момче (Б) се чувстваш по- добре и той те разбира,това може би е знак за нещо.Премисли ситуацията и се опитай да намериш правилното решение! Успех
    Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

Цитирай Първоначално написано от melcho1
    Реших в неделя да се видя с Б и ако видя, че искам да съм с него без да избързвам да правя каквито и да е стъпки.. ще говоря с К да му обясна как стоят нещата и ще съм с Б.. Но ако не изпитам нищо кам Б си оставам с К.. като още ведъж ще опитам да говоря с него за отношенията м/у нас..
    Взела си добро решение, браво . . . Но гледай да се отдадеш на сърцето повече, отколкото на разума в случая . . . За да видиш с кой ти е по-добре, с кой се чувстваш по-щастлива. . .
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

^Точно така,успех
    Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

Но това щастие до кога ще продължи ??? Докато с другия има 1 година зад гърба си ... но пък лошо държание... тук не мога да дам съвет защото и двете страни не са сигурни и за това ти казвам - Довери се на женската си интуиция
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Ето че се видяхме с Б .. Всичко мина много добре.. Излязохме с компания.. Ходихме на кафе, разходка.. Закачахме се достаа.. Но нищо не се случи.. Говорих и с К.. (още снощи) Каза, че ще се промени.. но аз не виждам никаква промяна.. Както винаги си се държи.. И винаги съм си на 2ро място..
    0сttaвяш слэдii п0 ttял0tt0 мii.. Каtt0 капкii парфюм сэ впiiваш в к0жаtta мii..

Как така приятелят ти (К) ще те поставя на 2ро място? Моя съвет е да му дадеш още седмица, две .. Ако се промени и харесваш промяната му .. бъди с него! Ако ли не - значи му е дошло времето за край. Може би наистина е време за нещо ново .. 3 години са си многоооо време ;d ..
    А.. и не бързай с Б .. най - добре си "почини" от връзката си с К и тогава предприемай някакви по - сериозни отношения с Б ..
    Ако бях на твое място не бих се задържала при човек , който не ме прави щастлива
    Успехчета
    mqy baby

обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..

Цитирай Първоначално написано от tfoitakuchka
    Как така приятелят ти (К) ще те поставя на 2ро място? Моя съвет е да му дадеш още седмица, две .. Ако се промени и харесваш промяната му .. бъди с него! Ако ли не - значи му е дошло времето за край.
    Ако бях на твое място не бих се задържала при човек , който не ме прави щастлива
    Успехчета
    +++
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Ох, то така се прекъсва връзка, продължила над 2 години...
    Пробвай да си оправиш отношенията с К.
    Най-сетне ЕДНО свястно мнение в тая тема..пфф. +1222804810481034810438130489 ..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

всичко е до време..толкова време ходите,вие сте си омръзнали-ти си млад човек нормално е да ти се иска нещо различно..това че ходиш с някой мн дълго не значи че животът свършва с него и трябва да си завинаги с него, но не е редно и веднага да късате понеже се е появил някого с които да се чувстваш добре-това е само в началото, после вс се променя.. но ако мислиш че ще си щастливаа-не си губи времето и най-хубавите години с К.
    разни хора, разни идеали...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си