.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен Аватара на fakesmiles

поредната тема

...

С 1 сант ако се е смъкнал не е нищо сериозно, освен ако пишката не мy е 5/6 санта
    I love my girl <3

Повече от фен
    Ами, аз бих си купила.. да, ужасно нездравословно е, но разсъжденията ми са като твоите..
    Случват се и такива неща.. Само без паника.. С Ескапел - няма да имаш проблем..
    Всичко хубаво !

Фен
    Град
    Софеа

Re: поредната тема

Цитирай Първоначално написано от fakesmiles
    съжалявам за поредната такава тема, и мен ме дразнят, но съм притеснена.ситуацията:прав их секс с едно момче и след като свърши и си го извади, ми се стори че презервативът леко се е смъкнал от члена му(говорим за някви сантиметри,малко) въпросът ми е възможно ли е да е изтекла сперма, тъй като след като свърши, беше още малко в мен? чудя се да си купя ли ескапел? знам че е страшно нездравословно, но е по-добре от това да се налага да правя аборт, който едва ли ще мога да платя, камо ли пък да го направя без наще да знаят ..
    Другия път му сложи два, ако пак се смъкват, завържиги
    На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Ааа мацка по хубаво cи купи щото има някав минимален шанс тайче...
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Спокойно, според мен няма проблем.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Цитирай Първоначално написано от anyfany2
    Ами, аз бих си купила.. да, ужасно нездравословно е, но разсъжденията ми са като твоите..
    Всичко хубаво !
    мерси лошото е, че ще съм извън града, само с наще и не мога да се измъкна докато се върна и си взема от аптеката ескапел ще са минали 60 и няколко часа, това намалява ли ефективността на хапчето ?

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от fakesmiles
    Всичко хубаво !
    мерси лошото е, че ще съм извън града, само с наще и не мога да се измъкна докато се върна и си взема от аптеката ескапел ще са минали 60 и няколко часа, това намалява ли ефективността на хапчето ?

Да. На листовката пише, че е най-добре да се вземе в първите 12 часа, най-ефективно е. Но ако наистина няма друг начин, вземи го тогава
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от nezabelejimata
    Ааа пич по хубаво и купи щото има някав минимален шанс тайче...
    шматкооо я погледни кой е писал темата бре убиваш ме, честно

нездравословно е, ама пък е по-сигурно

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Всичко хубаво !
    Ба*ти рекламАТА дето направи ти.
    Аве никъф ескапел,вие луди ли сте ве,смъкнал се бил,ам целият ли ?не-ем тогава,вие биология май не сте подушвали,нема да питаМ учили ли сте ,ужас,мега неграмотни хора
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не вярвам да има опасност. Щом си се шашнала, значи са ти били опасните дни от МЦ. Занапред, за да избягваш подобни ситуации, просто се въздържай в опасните дни или го карай да свършва отвън (нищо че е с презерватив- току-виж се скъсал).

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Абе какви глупости приказвате бе хораа,имало шанс и незнам си какво .НЕ се трови със никакви хапчета,щом презерватива не е бил скъсан няма проблем,това смъкване,за което казваш се е получило като си го е извадил и няма страшно.При мен се е случвало да остане в мен презерватива,но тъй като отвора му е извън мен,спермата изтича навън.Така че това че е бил леко смъкнат не трябва да те тревожи!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    не,аз бях с вас и нищо не видях. Няма смисъл да се притесняваш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си