- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с момичетата
Значи проблемът ми е такъв: 1 седмица сабирах кураж да попитам 1 моми4е и кат я попитах тя каза незнам.по скайпа си писах с една неина пиятелка и тя ми каза 4е моми4ето ме харесва.след 3 седмици казване на незнам ме отряза.та вапроса ми е такав: Дали да и кажа 4е все оште я харесвам и ако си промени мнението да ми каже?
След като нейната приятелка ти е казала, че момичето те харесва - действай. Кажи и колко много я харесваш, дрън-дрън и я целуни. Целувката ще ти даде отговор на това дали ще се получи или не.
Страх те е да не те отреже пак?
It's too late...
Определено..Поговори с нея,кажи и всичко което чувстваш...
Има резултат (поне в повечето от случаите..) Успех (:
И как да действа?
Да нападне в метрото?
След като те е одрязала е малко вероятно тоя път да се съгласи..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Братле чакал си 3 седмици за отговор евала за търпениетоА на въпроса ти...ами щом те е резнала заеби има и други не се хаби за нещо което няма да го бъде
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Не трябва да те е страх от нещо такова, въпреки че и мен ме е било страх, преди време.... Просто пробвай.... от това глава не боли... ако те отреже... Ще дойде време в което може и тя да ти се натиска и да те харесва... Тогава ще видиш к'во можеш да напраиш....![]()
![]()
It's too late...
Три седмици си й дрънкал по скайп колко много я харесваш и си я заливал с въпроси относно това дали споделя чувствата ти? Глупчо (със (не, без) извинение).
Питаш дали ако ОТНОВО й кажеш, че я харесваш и се опиташ да я "спечелиш" имаш шанс? Не, нямаш.
Триста пъти да й го кажеш, и още толкова да я попиташ дали споделя чувствата ти - винаги ще бъдеш отрязан.
Близо е до ума - СМЕНИ ТАКТИКАТА.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Добре казано: Смени тактиката.. Идеи имаш ли?Първоначално написано от onestar
започни с 'използване на сивото вещество'. също и 'мислене на време' върши работа.Първоначално написано от DragonSong
REGGAE BOOM <3
ако приятелката й е права, че те харесва . . ще е много нелогично да те режеили на мен така ми изглежда
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Какво имаш напредвид с "използване на сивото вешество и "мислене на време" ?Първоначално написано от antifashionshit
![]()
за да го използваш трябва да го имаш в наличност . .Първоначално написано от DragonSong
![]()
I don`t care .. ;] ..
не разбирам приятелката й казва че те харесва, каниш я, отказва ти (няколко пъти) разбирам че се прави на недостъпна, но да и е хрумвало че така може да си пропусне шанса и момчето, което харесва (в случая ТЕБ) да се откаже и да хареса друга тогава дали ще осъзнае огромната грешка която е допуснала
![]()
Би и майката като те е отрязало. Не знаела... като не знае да търка храсталака сама вкъщи.
Temet Nosce
벨야카
амии .. може да се е появил някой по- добър от теб .. а също ии както казаха по-горе погледни я в очите и и кажи какво чувстваш .. надявам се досега да не си и дрънкал само по скаайп .. и след това я целунии .. ако ти отвърне .. значи има шанс .. ако не .. бошвер .. опитай бе човек - от опит глава не боли![]()
Първият път кат я попитах не беше по скайп а след даскало...Първоначално написано от yozii
именноПървоначално написано от onestar
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!