.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Повече от фен Аватара на JackSparrow

Отряза ме..

Здравейте всички!

Има едно момиче от новия ми клас, което много харесвам. Винаги съм се държал добре с нея. Тя също издаваше признаци, че ме харесва. Казах й за моите чувства към нея, но тя се разплака и каза че е много объркана. Бил съм й повече от приятел, но ме е почувствала като повече от приятел. И от дума на дума, иска да си останем просто приятели.

Не, не и не. Няма да се оставя!! Моля ви за помощ, защото няма да издържа 5 години да я виждам всеки ден. Но не искам и да ставам досаден, за да не я изгубя и като приятел.

Плийс хелп!!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Еми тя си ти го е казала...Няма какво друго да направиш освен да се примириш да бъдете просто приятели,и наистина ако не я оставяш на мира може и приятелството ви да не го бъде...Пък и едва ли след 5 години ще мислиш по този на4ин

Голям фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Еми тя си ти го е казала...Няма какво друго да направиш освен да се примириш да бъдете просто приятели,и наистина ако не я оставяш на мира може и приятелството ви да не го бъде...Пък и едва ли след 5 години ще мислиш по този на4ин
    +

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Задоволи се с приятелството й, ако не искаш и него да изгубиш.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Миии за сега като че ли е по-добре да оставиш нещата, както са си в момента. Момичето си ти го е казала, че е объркана и т.н. Така че остави я да премисли нещата и тя сама ще реши, какво ше е най-добре за нея, но в никакъв случай не ставай досаден. А относно 5-те години заедно, едва ли ше мислиш така и след 1 год, даже
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Няма да се учудя ако след месец-два тя затича след теб, сериозно.

Иначе тая ситуация е много тънка, но по-скоро свири отбой, за да се запазиш като приятел. Бъди около нея и се навъртай, доколкото ти позволяват твоите собствени чувства...но без да нахалстваш.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    1+
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Отряза ме..

Цитирай Първоначално написано от JackSparrow
    Здравейте всички!

Има едно момиче от новия ми клас, което много харесвам. Винаги съм се държал добре с нея. Тя също издаваше признаци, че ме харесва. Казах й за моите чувства към нея, но тя се разплака и каза че е много объркана. Бил съм й повече от приятел, но ме е почувствала като повече от приятел. И от дума на дума, иска да си останем просто приятели.

Не, не и не. Няма да се оставя!! Моля ви за помощ, защото няма да издържа 5 години да я виждам всеки ден. Но не искам и да ставам досаден, за да не я изгубя и като приятел.

Плийс хелп!!
    Мога да ти кажа една тествана тактика от мен лично и наблюдавана при други случаи - просто я забрави. Избягвай я лекичко, пренебрегвай я, намери си приятелка, която и да е. Ще видиш как ще цъфне изведнъж влюбена, осъзнала грешките си как може да е изпуснала такова момче и тн. В момента и да се вреш нищо не можеш да постигнеш.
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен
    спокойно,дишай,нищо никога не е толкова страшно колкото изглежда,погледни от хубавата страна
    5 години човек това е страшно много време за тези 5 години можеш да и покажеш чувствата си,а може и да срещнеш някоя друга,която ще те грабне веднага и която ще искаш повече от съученичката си,няма смисъл да тъгуваш само по едно момиче цял живот
    но като за начало и показвай чувствата си по един или др начин,но се съопразявай и с нея,все пак ако не искаш да загубиш приятелството й трябва да внимаваш да не я обидиш или нараниш и т.н.
    с две думи покажи й чувствата си и бъди себе си
    Успех!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Съгласна съм с адашката ..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Покажи й, че за теб животът продължава- както те посъветваха по-горе, не прекъсвай контактите си с нея, намери си гадже и ще видиш как тя ще започне да ти се умилква.
    Знаеш ли да не би тя да си има приятел и да не иска да прекрати връзката си?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

емии гадно ама щом ти е казала само приятели, значи оставяш така нещата докато тя не те пожелае . . ако си в състояние да я чакаш докато и скимне, че те икскаа . .
    I don`t care .. ;] ..

Тя ти е казала ,че е объркана,значи след като е на ясно може да реши да пробва с теб.. ! Сега можеш само да чакаш.. ! И едва ли 5 години ще я харесваш (ще си влюбен в нея)....

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Ами прати я в графа "майната й"...за какво ти е и приятелството?!Затова нямам близки приятелки момичета,влюбвам се в тях...освен ако не са грозни или малоумни...
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Няма таквоз нещо момиче-приятел. А това, че сте в един клас, те осъжда на пет години страдание...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Жените не знаят какво искат, сто на сто след седмица ще те потърси тя . Случвало ми се е и на мен. Дори да не те порърси, знай че има голям шанс да си промени мнението. Ако е реагирала така особено...

Забелязала съм,че с повечето момичета стоят така нещата-има някъкво момче в случая ти,държиш се добре с нея,оценяваш я,стараеш се да и е приятно с тебе,а тя в тоя момент започва да те счита само за приятел като през това време или малко след това си пада точно по онзи,който я третира като парцал...

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    Като не искаш да ставаш досаден,не й са ври...кат не та иска,начи не та иска..аман..

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    няма приятел в момента. еми благодаря за отговорите и подкрепата.

Щом не искаш да се даваш пробвай за последен път НО бъди още по-убедителен ... а и ако ти го каже същото...вече наистина е време да се примириш
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си