- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отряза ме..
Здравейте всички!
Има едно момиче от новия ми клас, което много харесвам. Винаги съм се държал добре с нея. Тя също издаваше признаци, че ме харесва. Казах й за моите чувства към нея, но тя се разплака и каза че е много объркана. Бил съм й повече от приятел, но ме е почувствала като повече от приятел. И от дума на дума, иска да си останем просто приятели.
Не, не и не. Няма да се оставя!! Моля ви за помощ, защото няма да издържа 5 години да я виждам всеки ден. Но не искам и да ставам досаден, за да не я изгубя и като приятел.
Плийс хелп!!![]()
Еми тя си ти го е казала...Няма какво друго да направиш освен да се примириш да бъдете просто приятели,и наистина ако не я оставяш на мира може и приятелството ви да не го бъде...Пък и едва ли след 5 години ще мислиш по този на4ин
+Първоначално написано от ivcheto0o
Задоволи се с приятелството й, ако не искаш и него да изгубиш.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Миии за сега като че ли е по-добре да оставиш нещата, както са си в момента. Момичето си ти го е казала, че е объркана и т.н. Така че остави я да премисли нещата и тя сама ще реши, какво ше е най-добре за нея, но в никакъв случай не ставай досаден. А относно 5-те години заедно, едва ли ше мислиш така и след 1 год, даже![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Няма да се учудя ако след месец-два тя затича след теб, сериозно.
Иначе тая ситуация е много тънка, но по-скоро свири отбой, за да се запазиш като приятел. Бъди около нея и се навъртай, доколкото ти позволяват твоите собствени чувства...но без да нахалстваш.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
1+Първоначално написано от onestar
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Мога да ти кажа една тествана тактика от мен лично и наблюдавана при други случаи - просто я забрави. Избягвай я лекичко, пренебрегвай я, намери си приятелка, която и да е. Ще видиш как ще цъфне изведнъж влюбена, осъзнала грешките си как може да е изпуснала такова момче и тн. В момента и да се вреш нищо не можеш да постигнеш.Първоначално написано от JackSparrow
Temet Nosce
벨야카
спокойно,дишай,нищо никога не е толкова страшно колкото изглежда,погледни от хубавата страна
5 годиничовек това е страшно много време за тези 5 години можеш да и покажеш чувствата си,а може и да срещнеш някоя друга,която ще те грабне веднага и която ще искаш повече от съученичката си,няма смисъл да тъгуваш само по едно момиче цял живот
![]()
но като за начало и показвай чувствата си по един или др начин,но се съопразявай и с нея,все пак ако не искаш да загубиш приятелството й трябва да внимаваш да не я обидиш или нараниш и т.н.
с две думи покажи й чувствата си и бъди себе си![]()
Успех!![]()
Съгласна съм с адашката ..Първоначално написано от ivcheto0o
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Покажи й, че за теб животът продължава- както те посъветваха по-горе, не прекъсвай контактите си с нея, намери си гадже и ще видиш как тя ще започне да ти се умилква.
Знаеш ли да не би тя да си има приятел и да не иска да прекрати връзката си?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
емии гадно ама щом ти е казала само приятели, значи оставяш така нещата докато тя не те пожелае . .ако си в състояние да я чакаш докато и скимне, че те икскаа . .
![]()
I don`t care .. ;] ..
Тя ти е казала ,че е объркана,значи след като е на ясно може да реши да пробва с теб.. ! Сега можеш само да чакаш.. !И едва ли 5 години ще я харесваш (ще си влюбен в нея)....
![]()
![]()
![]()
Ами прати я в графа "майната й"...за какво ти е и приятелството?!Затова нямам близки приятелки момичета,влюбвам се в тях...освен ако не са грозни или малоумни...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Няма таквоз нещо момиче-приятел.А това, че сте в един клас, те осъжда на пет години страдание...
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от onestar
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Жените не знаят какво искат, сто на сто след седмица ще те потърси тя. Случвало ми се е и на мен. Дори да не те порърси, знай че има голям шанс да си промени мнението. Ако е реагирала така особено...
Забелязала съм,че с повечето момичета стоят така нещата-има някъкво момче в случая ти,държиш се добре с нея,оценяваш я,стараеш се да и е приятно с тебе,а тя в тоя момент започва да те счита само за приятел като през това време или малко след това си пада точно по онзи,който я третира като парцал...![]()
Първоначално написано от onestar
Като не искаш да ставаш досаден,не й са ври...кат не та иска,начи не та иска..аман..![]()
няма приятел в момента. еми благодаря за отговорите и подкрепата.![]()
Щом не искаш да се даваш пробвай за последен път НО бъди още по-убедителен ... а и ако ти го каже същото...вече наистина е време да се примириш
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.