Цитирай Първоначално написано от fc
Нещо много важно, много глупави потребители в форума ще ти кажат "Не се обличай разголено, не бъди к***а, уважавай себе си" Ти си момиче и оръжието в живота ти е външния ти вид. Гледай винаги да изглеждаш привлекателно. Не се притеснявай, ако се наведеш и прашката ти да се види от два километра, всяко едно момиче го е правило и е знаело, че се е виждала Все пак това е целта, да бъде забелязана. Научи се да караш мъжете да си те фантазират гола.
Не знам кой е глупавия да съветва такива простотии една седмокласничка .. Не стига, че станаха прекалено много малките парантии пък дай и още да ги насърчаваме .. "Оръжието на живота е външния вид" .. точно никога! Ако идеалът ти за външен вид е к*рва те съжалявам!!! Външния ли вид поражда чувства а? Или самия човек .. Аз не казвам да не се поддържа, но това с прашките е повече от жалък опит да се привлече внимание .. да не говорим колко зле изглежда!!! А и btw аз не съм го правила .. и кво? Да не би да нямам гадже?

Колкото до авторката: Какво очакваш? Да ти дадем списък с какво трябва и какво не трябва да правиш? Някой каза преди мен ако го харесваш сама ще си почувстваш .. щом те привлича това момче отвътре ти идва да се държиш с него по различен начин, да ми обръщаш повече внимание, иска ти се да го прегърнеш, целунеш, да прекарваш много повече време с него .. покажи му тези неща и ако не е кретен ще забележи!!!