Рамбо Силек (вместо Ран Босилек, второкласник)
Абе аз за на кого говоря, на оня дето го духа отвън. (Учителка по математика)
Имам уши на най-невероятни места. (учителка МГ Варна)
Колега, Вие може и да сте свършил, но аз не съм задово (На изпит по право, СУ)
“Каквото и да стане - Ботев си го вкарваме целия!” (По въпроса за програмата по литература за десети клас.)
Ех, деца, вече станахте истински мъже, особено момчетата.(Учителка към своите ученици-абитуриенти)
Извади си оная работа изпод чина, защото ако аз дойда да ти я извадя, на мен ще ми стане хубаво, а на теб не. (към ученик, който се опитва да преписва)
… ако още веднъж, ти отзад свирнеш,такава свирка ще ти извъртя……. (учителка)
Искам да усетя моето присъствие в твоята работа! (Учител по рисуване на ученичка.)
Другия път, като правите контролно, ще съблека всички момичета по монокини, да видя тогава къде ще си крият черешовите топчета. (Учителка по история)
Няма да се събличам, направо почвам. (учителка по литература)
Цял час чукам ли чукам, а вие - нито “Ах”, нито “Ох”! (учител в час по физика)
Престанете да се изпразвате в часа ми!!! Имам предвид духовно! (учител)
И Мишо много добре се справя, само дето си слага пълния член отзад… (учителка по немски език)
Вие вече почвате да ме обиждате. Първо като ме видите и веднага хуквате към тоалетната, сякаш съм ви някакъв диуретичен чай. (учителка)
Докато съм тук и ви чукам на тази маса ще мълчите. (учител)
Откъде се взе тоя прах? Излизайте, излизайте, че ще се опрашим. (учителка)
Колежки,вие не разбрахте ли, че с уста ще си изкарвате хляба? (професор по пеене)
При директора се влиза само по голяма нужда!(Надпис на вратата на директорски кабинет)
Не слагай чужди тела в устата си!
След малко ще избие звънеца и тогава ще ви пусна (учителка по Английски език)
Тогава Другият Път се гответе за Съсипващо контролно (учителка по Английски език ядосана на учениците)

enjoy ! последните са новички