- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Шамар,ритник,прегрътка или целувка за предишния
Лелеле, каква интелигентност, какво възпитание, каква етика...цвете. Но чакай, чакай - кои сме ние, кой си ти, забравих, че съм ''тап'', но ти не забравяй, че си '''капс лок''
Нищо не се е променило, тупаници, шутове, и счупени ребра, докато не спре да диша.
Заповядай. Град София, квартал Люлин - незнам дали, ще се орянтираш, защото дори, за да разчетеш легенда на карта се иска мозък
Та` както казах, ела да си получиш шутовете, тупаниците и безкрайния хейт.
ебаси,пак ли почнахте...ш ядете банана![]()
![]()
Не, аз пиша по темата и отново се връщам към нея; Прегръдка
Първоначално написано от vesinka899
една секира в главата
ако успееш и един път да ме удариш,те признавам![]()
Хайде, само кажи къде ти е удобно и кога. 1в1, без карабинери, ножове, пистолети - феърплей. Ама да няма после; ''Брато трамвая ми спука гума и неможах да дойда'', или ''Метрото ми попадна в задръстване''. Тъкмо после ще ти е сравнително близо Пирогов. И не говори за майка ми, защото не си наясно каква грешка правиш, а да не говорим, че нарушаваш правилата на форума. Казвам ти го спокойно, както порпинцип е редно да се комуникира. И те питам учтиво за час, дата и точно място.Първоначално написано от ttttt4
По темата; Ритник, който ще получи скоро.
Утре не мога. Имам по важна работа, от това да гръмна два шамара на някакъв пич. Ти все такива оживени места си ги избираш, да не ти треперят коленете/ Предлагам петък, за час ще ти пиша допълнително. Местоположението нека бъде на Опълченска - там при MCDonalds, че ми е по - удобно. И повече, не спами темата, ако има нещо пиши ми на лично. А относно майка ми, дори и незнаеш за какво говориш.
По темата; Дъ сейм лайк бифор
Отговорих ти на лично, приключвам със спама.ПрегръдкаПървоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
Ето пак нарушаваш точка от правилата - това е расизъм.
Ритник
Мечка
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!