- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да споделя !
Здравей те !
Така искам просто да споделя ,че съм се отчаяла много от всичко вече.Нямам настроение за нищ0, било то да излезна със приятели навънка,било то да се веселя просто....на 17 години сум , ще правя 18 след няколко месеца, а нямам усмивката , както преди.Защо ли, защото в даскало съм заобиколена от човека който харесах и исках да съм с него, но не стана, който ме целуваше всеки пут по бузата щом ме види, ме спираше в коридора д види как съм, който ме разбираше,който неиска да съм тъжна ... В моментта сичко ми е сасипано от вътре, пишем си ,той както и аз си разкрихме сичко един пред друг.Но той е с друга сега, а аз се старя да съм добре , да се усмихвам и да залъгвам всички ,че ми е хубаво от вътре... мисълта ,че е само мой приятел ме успокоява ,но немога да го забравя...незнамм ,но от 4 дена съм с депресия опитвам да се разведря ,усмихна , но нестава!Искаше ми се да не беше се случвало всичко това....
вече нямам и сълзи, с който да опиша това което чуствам, нямам сили простоо съм много ''зациклила' ...
DobriteArmin van Buuren - Fine Without You (feat. Jennifer Rene) *
Бла бла бла.
Като не можете да откриете убавото, не знам защо живеете.
Не трябва да съжаляваш за нищо,радваи се за хубавите моментиВремето лекува
![]()
тегли Modern Warfare 2 тъкмо изкараха нов крак за мултито
GTA Stunting
Първоначално написано от ivcheto0o
Преглътни го. Колкото и тъжно да звучи, това няма да е последния път, в който си наранявана. Живот. Целта е да го преглътнеш и да продължиш напред.
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Можеше и много по-кофти да е ситуацията.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Здрав ей!
съгласна . .Първоначално написано от SoStarstruck
можеше да е съвсем различно положението . .
I don`t care .. ;] ..
Първоначално написано от ivcheto0o
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1Първоначално написано от SoStarstruck
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
И аз съм на мнението, че трябва да поиграеш Call of Duty шестицата. Голяма зарибявка е, после няма можеш се отлепиш от компа. Ще ти се привижда, че някой те стреля.![]()
Мдаа така е времето лекува но е хубаво през това време да имаш добри приятели до себе си не се затваряй в себе си, заради това...Така правиш ло6о на себе си и на тези които наистина исакт да прекарват времето си с теб...Пък и съм сигурен че някъде има момче което мн те обича...Но най-важното е да не се затваряш в себе си...това е голяма грешка знам го от опитПървоначално написано от ivcheto0o
![]()
![]()
![]()