- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хоби в секса
Имате ли си нещо любимо ,което правите в секса и може да кажете ,че се е превърнало във хоби?Например,свирки,шпакл чки,аналния,самия секс,самозадоволяването и др.
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Да селувам
Е какво значи хоби?!Едно от нещата които винаги правя и обичам да правя е орален секс но не бих могла да го нарека хоби! Та аз имам чувства към човека с който го правя!
Ами обикновенно играем сантасе, докато тя е отгоре.
Хоби са ми моторите, колите, ама в секса хоби ...
Пич(KASAPA),моля те промени си аватара !
По темата не......
Еми моето хоби в секса е орална любов да правя на приятеля ми,секс,да го накарам да свършва![]()
![]()
Авторе без лоши чувства .. ъъм наистина ли ти е кеф да си с този аватар?![]()
И за да не ти спамя в темата .. ако изключим секса (ясно защо) любимото нещо ми е да го погледна в очите и да виждам желанието му и удоволствието, което изпитва когато го докосвам .. мм не може да се нарече точно хоби, но наистина ме побърква ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да и мен ме отвръщава многоПървоначално написано от revolver
. По темата: чак хоби да се нарече,нямам
![]()
Westside rollin' all day, every day
<N>
чакай бе! ти не беше ли "монахиня" ..Първоначално написано от Hilary_
![]()
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
хах всички писали оралния секс еми вижте каква тема написах .... той води до рак![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
ахаха +1Първоначално написано от ifilinnchica
![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
Няма к'во да те чакам .. каква съм си е лично мой проблем .. спри със скапания спам във всяка една тема където видиш мое мнение омръзна ми да ти обяснявам след като не ти се набива в малкото недоразвито мозъче .. ако имаш нещо да ми казваш ми го казвай на лично ако не СПРИ ДА МЕ ЦИТИРАШ във всяка една тема!!!Първоначално написано от ifilinnchica
Не ме занимавай нито с теб, нито с жалките си опити да ми кажеш нещо напреки ..!! Аз имам едно мнение, ти друго .. ТОЧКА!!!
п.с. съжалявам за спама ..надявам се това да е последния път, в който се занимавам (силно казано .. )
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не мисля че ifilinnchica има "малко недоразвито мозъче"... ако питате мен някой друг има ама хайде без обиди тоя път.Първоначално написано от Hilary_
![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
Първоначално написано от c0ci
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx