- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как се обличате за училище :>
Анцуг,маратонки,блуза(не всеки ден).Хич не ми пука.Как пък няма да си заносвам по-хубавите дрехи в у-ще...не си струва просто...плюс това ми остават още 3 мес.и завършвам.Точно сега не ми е до обличане спец.за скуул.,нека по-малките се кипрят,докато не ги е налегнал зора(матури,изпити)
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Зимата дънки и горната част на униформата- риза и жилетка.
Лятото цялата униформа- къса пола и риза с къс ръкав.
дънки и няква блуза ама си има дни когато ходя с по-отворени деколтетаТокчета рядко слагам ходя с кецове/ботуши
Не ходя никъде много разголеноИначе съчетавам цвета на дрехите с аксесоарите и с грима
![]()
+1Първоначално написано от tonie__
![]()
Блуза, дънки / клин, обувки ( с ток или без ) ... съчетавам ги цветово, ест...
Еми имам униформа,но не е задължителна цялата,а само ризата..
Иначе боди с някой потник или просто блуза с дълъг ръкав.
Суичър или някоя жилетка..
За панталони-различно,най-често дънки.
Обувки-или кецове или ботуши.
Както си се обличам обикновенно.Не обичам да се разголвам![]()
дънки,ботуши,блуза или тениска със суичер.
Като е по топло-кецове,дънки,тениска с ръкавки или пак с някои суичер.![]()
сега зимата с по-дебели дрехи примерно: туника или риза и от горе нещо .. дънки
а ляото гледам да не прекалявам много с деколтетата, че ще има кръгом от входа на даскалото.![]()
ами, различно...
като цветове се обличам със топли цветове и чат-пат, ахроматичната гама.
през зимата се обличам със по-дебели блузки и дънките с ниска талия ги слагам чак пролетта, `щото иначе студ...
през пролетта и лятото вече започвам тениски, потничета, чат-пат по някоя рокля (ама не от ония балните, дет` приличат на торти), къси панталонки
за завършването на годината бях с дънкова пола (къса, с ниска талия), синьо потниче (с някакви премятащи се пеперуди), черна чанта и черни ниски обувки
за започването на годината бях със шалвари (чернички) 7/8, високи кецове (сиви със разни черни рисунки), и сива блуза с някакви ангелчета по нея
Униформа - бяла риза, черен панталон и жилетка или някфо половерче отгоре гледам да са различни цветове половерите да не е едно и също всеки денКато нямам друг избор с тая униформа
![]()