- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как се обличате за училище :>
Въпроса е ясен (:
По-разголено или по прилежно?Гледате ли цветовете да си пасват и е.т.ц (:.
пп:Ако има такава тема, нека тази я изтрият.
Нямам избор...униформа.
Всъщност имам, но имам чувството, че точно когато отида без униформа, ще ме хванат.
еми,гледам да не ходя разголена..иначе,нямам пртенции големи![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
спортно елегантно![]()
Просто аз
Най-често:дънки+анурак..
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Еми както си искам...В смисъл, не ходя с голи кръстове и супер дълбоки деколтета..
През пролетта - лятото естествено се обличам "по - разголено", което се изразява в блуза с голи рамене, или нормално си деколте..
Понякога, но напоследък по - рядко - токчета, иначе с ниски.
Общо взето, си се обличам както се обличам и в ежедневието.
Както се обличам и по принцип ... кецове, дънки, тениска и суитчър или анурак.![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
обличам се всеки ден с едно и също имам само една дреха за у4илище
Просто отварям гардероба, изваждам нещо и го обличам...
Изобщо не гледам дали цветовете си пасват, колкото съм по-шарена, толкова по-добре.![]()
Дънки,блуза и ток4етане ходя с голи кръстове и супер дълбоки деколтета
![]()
Еми.. гледам какво обличам, но не е като да вися пет часа пред гардероба. Особено сутрин, като ми се спи.. пък и е студено и нямам голям избор.
Дънки/панталон, блуза и суитчър/пуловер и така.
Нищо особено..
Кецове -> дънки -> дълга блуза -> анорак![]()
Гледам да си подхождат цветове.
дънки и някфа блуза обаче досега бях 2-ра смяна и никой не ни проверяваше но сега вече като съм 1-ва смяна ще ни проверяват за униформи![]()
..
me tooПървоначално написано от breathless
прилежно и по-цветно защото съм весел човек![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Гледам да не ходя като клошар , пък и важното е аз да си се харесвам !!
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
нормално,спортно.гледам да не прекалявам с деколтетата![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Амии как .. спортно-елегантен стил .. дънки + блузка , ниски обувки и рядко токчета ...![]()
Ми спортно елегантно! Някой път с туника и панталон,друг път с моите любими суитшъри и дънки,с пола и жилетка. Гледам всеки ден да съм различна!
А не ходя разголена-все пак сме на училище,не на бар! А и да ида така просто още от входа като ме сканират и ще има строева подготовка-обратно до вкъщи!
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Никога разголено,не понасям такива гледки!!Обличам се нормално-дънки,тениска,сиутчер,кецо е.![]()
Нормално-дънки,блуза(но не с деколте),ботушките или ниски или токче ама в повечето случаи съм с ниски,пък токчетата ги обувам като излизам някъде след даскало,палто и т.н.,дълбоки деколтета и разголени кръстове не понасям,затова и не ги нося,само лятото мога да си позволя по разголен кръст![]()
Me tooПървоначално написано от InloVeGirl27
![]()
Иначе гледам цветовете да си паснат![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
по принцип аз обичам да си пасват цветовете... ходя с дънки,блузи,пуловери,анура и,нося кецове (рядко) и по-чесно с ниски обувки..
примерно в понеделник ще съм със черни обувки,сиви дънки,сива блуза и черно яке :]]
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
с униформа съм,ама често си слагам и някой суичър и кецове
МОМИЧЕ!
С каквото настроение се събудя сутринта така се и приготвям за даскало ..![]()
![]()
Ако ми е некво никво слагам нещо по строго ии в тъмни цветове със силен грим .. ако ми е весело слагам много гривни, пръстени разни такива дрънкулки + светли цветове и грим ..Повечето пъти е номер едно ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3