Ами, не знам как да започна ... Има момиче от класа, което не мога да си избия от главата вече втора година. Много отдавна има закачки между нас двамата, но едва наскоро * всичко това стана през последните 2 седмици * тя разбра, че наистина я харесвам. Не, нямам намерение да ви питам идиотски въпроси като дали ме харесва! Това и сам мога да го преценя. Лично на мен тя не ми е казвала дали изпитва някакви чувства, но малко или много ми го е показвала, но не това е проблема. Проблемът е, че .. въпреки че не е безразлична към мен, тя не иска да сме нещо повече от приятели, именно защото сме от един клас и ако стане нещо ще бъде кофти и за двамата. В първия момент се почувствах наистина много тъпо ама много ! Честно казано не съм сигурен дали нямаше да се чувствам по-зле, ако ме беше отрязала директно ... В следствие на това имаше един ден, в който се чувствах наистина ужасно и странях от всички най-вече на даскало, за да не се скарам с някой, но, разбира се, всички пък решиха да дойдат да ме разпитват какво ми има, което още повече ме обърка. Много мислих тогава и бях реших повече да не се занимавам, за да не стане по-болезнено, но ... има едно НО! Това момиче почна да се закача отново, да ме привиква, да се занимава с мен така да го нарека .. и аз отново останах объркан и все още съм ... Наистина не мога да разбера нищо ! На моменти се държи прекрасно - закача се, разговорлива и на даскало и на скайп, а в следващия момент е пълна противоположност - не ми обръща внимание, на даскало не говорим много, в скайп се държи някак странно ... Просто вече не знам какво да правя. На моменти ми писва толкова много, че просто .. не знам .. но имайки в предвид, че сме от един клас я виждам почти всеки ден и .. всичко почва отначало .. Общо взето това е историята, която честно казано дори не знам защо я пиша тук ... Моля без злобни коментари! Ако някой чувства, че има нужда да коментира - с удоволствие бих прочел какво мисли, но ако смятате да си изливате злобата нека бъде другаде!

П.С. Да подчертая само, че не съм някакво просто, недорасло пишлеме, нито някой мухльо стоящ само пред компютъра и пишещ теми ей така за разнообразие! Напротив!