- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сомнанбул ли сте ?!?!
Аз лично даЗаспивам много често в хола на дивана пред ТВ-то и после ставам напълно неадекватен и неконтролируем...
![]()
![]()
![]()
mojebi za6toto si unikalen..
Аз - не, но сестра ми - да.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
като малка съм обикаляла из апартамента всяка вечер и заради мен баща ми спи адски лекопонеже е ставал да ме ..прибира
иначе сега не обикалям,ама си говоря редовно..
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Определено не
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
НЕ![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Не!
Не
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Не, но доста говоря..
Вафла..
Хах..Не,но ръся глупости..![]()
Макар че имам една фр която веднъж е казала на майка си "курва" докъто е ходила на сън!
И btw сомнанбул се пише с "у" Сумнанбул!
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥
Аз- не, но имам една приятелка която какво ли не прави на сън. Веднъж бяхме на екскурзия и вечерта си бяхме легнали на спалнята аз, тя и още едно момиче. (аз бях по средата) По едно време моята приятелка се събужда, започва да ме бута, да ме рита, после ми удари шамари ми каза: "Остави ме на мира, махай се, писна ми от тебе"
После легна и заспа. След 2 часа се повтори същата история, на сутринта като и казахме беше много шокирана и цял ден ми се извиняваше.
Кой знае какво е сънувала.
приказвам доста ... майка ми е казвала, че съм ставала да и махам завивките и ги слагам в обратен ред и й мятам нещо друго .... после пак си лягам![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Не досега не са ми казвали че съм ставал на сън но доста често бълнувамСлучва се когато прекаля с нещо през деня WoW или пък за дск нещо почвам да говоря
![]()
като малка съм обикаляла из апартамента всяка вечер и заради мен баща ми спи адски леко понеже е ставал да ме ..прибира иначе сега не обикалям,ама си говоря редовно..![]()
![]()
![]()
Интересна гледка ще е било
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
сега вече не ама като малкаа![]()
![]()
Badi takav kakavto si, a ne takav kakavto drugite iskat da badesh :]
не![]()
май не![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
понякога приказвам на сън, но всички казват, че не разбират на какъв език говоря![]()
![]()
![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
+1! Моят баща и той така ме е прибирал и ме е водил обратно в леглото...Иначе сега мн рядко се разхождам, но пък и аз доста бълнувам...Първоначално написано от tonie__
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Хах...аз не съм, но гледах по Discovery Channel за сомнамбулизма как няква жена е убила мъжа сии разни още такива щуротии.
Не съм. Но понякога пък сънувам разни фантастични сънища и докато ги сънувам ми е много интересно.
а пък сестра ми една нощт идва в стаята ми събужда ме бие ми 2 шамара и ме гони да легам на нейното легло и после тя ляга на моето![]()
![]()
И др случка, но този път героя съм аз...както обикновено заспал съм пред тв-то и после съм отишъл да си лягам след което съм си съблекъл пижамата и после съм облекъл долнището на главата си а горнището на краката
![]()
![]()
![]()