- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сомнанбул ли сте ?!?!
Сомнамбул не съм, ама преди си приказвах неразбираеми неща.Вече си спя безпроблемно.
не не съм.. ама понякога говора безсмислициВеднъж брат ми ми каза, че съм го питала : ,,Какво праиш тука ? '' ама не съм ставала от легнало положение
![]()
I'd come for youu .. <3
Даа..![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
От части може би.Преди да си легна може да правя някви неща и на сутринта нямам никакъв спомен(не е от алкохол) Говорил съм си с брат ми,братовчедка ми,ама на сутринте нищичко.Има и още един по-фрапантен случай,ама и без него ще мине.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
НЕНо една приятелка често спи във ваната
поради сунбанбулските и способности
П.С.ако имам правописни грешки извинете,но станах пред 5мин![]()
не,но имам една приятелка дето какво ли не е правила насън![]()
МОМИЧЕ!
Аз да, много пъти се събуждам, не на много подходящи за сън местаВеднъж се събудих в гардероба
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
не. . ХДД
+1 Баща ми ми е разказвал,как съм му подарила четката за тоалетна(изглеждала съм я сметнала за цвете),също как съм си търсила носа под леглото или пък чехлите в дистанционното(там където са батериите).. и т.нПървоначално написано от bigsmile13
![]()
Вече май не .. като малка съм обикаляла стаята![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Последно като спах с една фр, тя се опплака, че съм й говорела на сън![]()
случвало ми се е и да се будя пред банята..
но принципно си оставам в леглото нощем![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Ами, аз редовно си правя разходки до тоалетната или до кухнята посред нощ, но просто се събуждам и сънено се отправям натам, а на сутринта си помня всичко нормално !
Иначе ми се е случвало веднъж да сомнамбулствам в осми клас.
Не, но си спомням че майка ми веднъж ми каза че съм се разхождал до кухнята, но аз нищо не си спомнях.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
азз. пък ставам отивам в хола и мама и татко гледат телевизия (към два през нощта)
и ме питат какво правя и аз - отивам на училище![]()
отидох в кухнята и си взех една касетка и си я сложих в устата(помислила съм я за закуска) нещо съм измъмрила и са ме сложили да си легна
![]()
"Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer
Вече не, но когато съм била малка съм ставала от леглото и съм отивала в коридора или в хола и съм заспивала на земята.Иначе една приятелка най-редовно си се разхожда..
![]()
веднъж бягах из апартамента мислейки си че ме гони акула ( 6тия етаж живеем )![]()
ммм .. нямам спомени,, значи не![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Казвали са ми че на 5-6 години съм ставал там и съм скачал насам натам ама ся само си говоря![]()
Не, ама от време на врема бълнувам![]()
Добре, че брат ми спикато пън и не ме е чувал![]()