.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 126
    Голям фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от unfetter
    Не, ама от време на врема бълнувам
    Добре, че брат ми спикато пън и не ме е чувал
    И аз така, ама брат ми ме чува, даже той ми каза, че бълнувам.

Супер фен Аватара на truefriend
    Град
    A place called home *
    Цитирай Първоначално написано от unfetter
    Не, ама от време на врема бълнувам
    Sick of crying, tired of trying, yeah, I'm smiling, but inside, I'm dying..

честичко си говоря разказвали са ми че или се изправям седнала или направо си ставам казвам каквото си ми е било наум и съм лягала обратно

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Ами да веднъж бях заспала, а майка ми и брат ми нещо гледат на компютъра. Аз ставам, отивам изгасям го от копчето и пак лягам
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен Аватара на spopi
    Не!! Но като малка редовно съм бълнувала за сега незнам се още никой не ми е казвал.

Голям фен Аватара на Phobiaa
    Немм..
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Дам, на мен поне един път в седмицата ми се случва да се разхождам в нас, но вече мисля да отида на лекар, защото само за последния месец си рязах коса, къпех се на сън, и така като съм се разхождала някъде съм се ударила в крака и съм си отнесла половината нокът на палеца , а не съм се събудила от болката .Има и още, но това са най-скорощните и всяка вечер си говоря.

Като бях малка големи разходки правех и говорих простотии. Сега само от време на време се събуждам на пода. XD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от MissMurderr
    Дам, на мен поне един път в седмицата ми се случва да се разхождам в нас, но вече мисля да отида на лекар, защото само за последния месец си рязах коса, къпех се на сън, и така като съм се разхождала някъде съм се ударила в крака и съм си отнесла половината нокът на палеца , а не съм се събудила от болката .Има и още, но това са най-скорощните и всяка вечер си говоря.
    lol някой ден ще се самоубиеш така
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Не. Спя като пън и се събуждам в леглото си. Случвало се е и да си мъмря нещо под носа.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Не,ама преди много бълнувах

Повече от фен
    Град
    Бургас
    нeeeeee

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от DinViesel
    Цитирай Първоначално написано от MissMurderr
    lol някой ден ще се самоубиеш така

Че то като нищо може да стане! Не искам да те плаша, но скоро гледах научен филм за сумнанбулите, избили семействата си Стават и започват да ги пребиват до смърт или по-лошо, наръгват ги с нож! Имало един случай, 'дет един станал към 12 вечерта, влезнал в колата и пропътувал близо 20 Км. с кола, дори спазвал правилата на пътя, спирал си на червено и тн. и накрая изминал 20 км., отишъл и влезнал в къщата на тъща си и я пребил до смърт (Мисля, че с някаква тръба започнал да я налага) .. И не се шегувам, това си е съвсем истински случай ..
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Повече от фен
    Град
    Видин
    да, разхождам се .. говоря , но не помня нищо на сутринта .. само един път го помна , защото се ударих в шкафа и се събудих . .

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Това са си много страшни неща според мен, защото организма буквално си спи и това, което човек прави е несъзнателно и не може да бъде контролируемо, не и от самият него. Имаше едно момче на наши познати, което ставаше през нощите, отключваше вратата и хукваше на вън, хубаво, че неговите са го чували, че предприеха мерки. Адски плашещ е само фактът, да се събудиш на средата на улицата в 3ч през нощите по-пижими например ? За това на мен не ми е никак смешно.
    Пък и има голяма разлика от това да бълнуваш и да говориш на сън и от това буквално да хукваш да се разхождаш напред,назад.
    Има и трагични случеи точно, заради сомнамбулизма, което за мен си е страшничко и бъзици, като тези на DinViesel според мен са доста неуместни.
    На мен ми се е случвало да ставам на сън, единият път /разказват ми/ била съм много малка. Преди няколко години 1път ми се случи, но на сутринта си спомнях, но само единствено, че съм ставала не и това, което съм говорила. На скоро ми се случи също да се събудя и тръгнах на някъде ама се усетих и се върнах в леглото.
    За мен си е плашещо, не знам на вас, защо ви е толкова смешно.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Нее
    Metallica! <3

Не и се пише сомнамбул -.-
    Fullmetal Alchemist.

не, обаче сестра ми доста често ме чува да говоря на сън...но не ставам да се разхождам и такива работи
    There is a princess in every girl

Мега фен Аватара на mynichka
    не ставам, но си говоря даже тая нощ приятеля ми каза, че съм му говорела не, не, не 4- 5 пъти и съм продължила да си спя
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Сега само говоря на сън, но като малка съм падала от предпазната решетка на креватчето ;д;д;д тате е слагал още една, но и по нея съм се катерила ;д;д Иии оттогава спи доста леко,защото веднъж много жестоко съм си паднала на главата ;д ии както обикновено реакцията ми е била бурен смях,без плач ;д;д;д
    Неприлично Щастлива .. : )

не .. аз си тракам зъбите

Не съм сомнамбул и много се радвам. ;д

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Да, но рядко. Веднъж бих дядо насън, плюх мама, даже веднъж брат ми искаше да спя при него и мама на спалнята, а един от гардеробите се намира до леглото и насън съм станал и съм започнал да хвърлям дрехите отвътре

не знам

Цитирай Първоначално написано от tanch3t093
    Ами да веднъж бях заспала, а майка ми и брат ми нещо гледат на компютъра. Аз ставам, отивам изгасям го от копчето и пак лягам
    тва ме уби!
    Иначе сестра ми ми е разказвала, как като се събудела през ноща говорела с братовчедка ми, пък тя спала и така си лафили до 5-6 часа после пак си говорили ама братовчедка ми била будна вече и нищо не помнела.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си