- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сомнанбул ли сте ?!?!
И аз така, ама брат ми ме чува, даже той ми каза, че бълнувам.Първоначално написано от unfetter
Първоначално написано от unfetter
Sick of crying, tired of trying, yeah, I'm smiling, but inside, I'm dying..
честичко си говоря![]()
разказвали са ми че или се изправям седнала или направо си ставам казвам каквото си ми е било наум и съм лягала обратно
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами да веднъж бях заспала, а майка ми и брат ми нещо гледат на компютъра. Аз ставам, отивам изгасям го от копчето и пак лягам![]()
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Не!! Но като малка редовно съм бълнувала за сега незнам се още никой не ми е казвал.![]()
Немм..
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Дам, на мен поне един път в седмицата ми се случва да се разхождам в нас, но вече мисля да отида на лекар, защото само за последния месец си рязах коса, къпех се на сън, и така като съм се разхождала някъде съм се ударила в крака и съм си отнесла половината нокът на палеца , а не съм се събудила от болката .Има и още, но това са най-скорощните и всяка вечер си говоря.
![]()
Като бях малка големи разходки правех и говорих простотии. Сега само от време на време се събуждам на пода. XD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
lol някой ден ще се самоубиеш такаПървоначално написано от MissMurderr
![]()
Обещанието е учтива форма на отказване.
нeeeeee![]()
Първоначално написано от DinViesel
Че то като нищо може да стане! Не искам да те плаша, но скоро гледах научен филм за сумнанбулите, избили семействата сиСтават и започват да ги пребиват до смърт или по-лошо, наръгват ги с нож! Имало един случай, 'дет един станал към 12 вечерта, влезнал в колата и пропътувал близо 20 Км. с кола, дори спазвал правилата на пътя, спирал си на червено и тн. и накрая изминал 20 км., отишъл и влезнал в къщата на тъща си и я пребил до смърт (Мисля, че с някаква тръба започнал да я налага) ..
И не се шегувам, това си е съвсем истински случай ..
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
да, разхождам се .. говоря , но не помня нищо на сутринта .. само един път го помна , защото се ударих в шкафа и се събудих . .![]()
Това са си много страшни неща според мен, защото организма буквално си спи и това, което човек прави е несъзнателно и не може да бъде контролируемо, не и от самият него. Имаше едно момче на наши познати, което ставаше през нощите, отключваше вратата и хукваше на вън, хубаво, че неговите са го чували, че предприеха мерки. Адски плашещ е само фактът, да се събудиш на средата на улицата в 3ч през нощите по-пижими например ? За това на мен не ми е никак смешно.
Пък и има голяма разлика от това да бълнуваш и да говориш на сън и от това буквално да хукваш да се разхождаш напред,назад.
Има и трагични случеи точно, заради сомнамбулизма, което за мен си е страшничко и бъзици, като тези на DinViesel според мен са доста неуместни.
На мен ми се е случвало да ставам на сън, единият път /разказват ми/ била съм много малка. Преди няколко години 1път ми се случи, но на сутринта си спомнях, но само единствено, че съм ставала не и това, което съм говорила. На скоро ми се случи също да се събудя и тръгнах на някъде ама се усетих и се върнах в леглото.
За мен си е плашещо, не знам на вас, защо ви е толкова смешно.![]()
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
не, обаче сестра ми доста често ме чува да говоря на сън...но не ставам да се разхождам и такива работи![]()
There is a princess in every girl
не ставам, но си говорядаже тая нощ приятеля ми каза, че съм му говорела не, не, не 4- 5 пъти и съм продължила да си спя
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Сега само говоря на сън, но като малка съм падала от предпазната решетка на креватчето ;д;д;д тате е слагал още една, но и по нея съм се катерила ;д;д Иии оттогава спи доста леко,защото веднъж много жестоко съм си паднала на главата ;д ии както обикновено реакцията ми е била бурен смях,без плач ;д;д;д
Неприлично Щастлива .. : )
Да, но рядко. Веднъж бих дядо насън, плюх мама, даже веднъж брат ми искаше да спя при него и мама на спалнята, а един от гардеробите се намира до леглото и насън съм станал и съм започнал да хвърлям дрехите отвътре![]()
Първоначално написано от tanch3t093
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тва ме уби!
Иначе сестра ми ми е разказвала, как като се събудела през ноща говорела с братовчедка ми, пък тя спала и така си лафили до 5-6 часапосле пак си говорили ама братовчедка ми била будна вече и нищо не помнела.