.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 126
    Повече от фен Аватара на DeinStern
    Град
    City_Of_HaPpIness
    Не съм, но една приятелка е. На една екскурзия сама се убедих в това ( бяхме в 1 стая), по едно време, към 2-3 през нощта я чувам че става и тръгва към вратата. Питам я дали отива до тоалетна обаче никакъв отговор. И понеже съм чуувала, че не е добре да се буди сомнамбул, си седях в леглото и я гледах. Помота се 3-4 минути и пак легна и заспа. На другата сутрин като и разказах не ми повярва.
    In the eye oft the storm but I ain't scared
    Cause after the storm There'll be calm somewhere

old nick: lori

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Преди бях. Ставах си, говорех си, ходех си. След като станах на около 16 - спрях.

Град
    Bulgaria
    е сомнанбул не, но се е случвало да ходя на сън ..

Не, за щастие..
    Ако бях, сигурно сега нямаше да съм сред живите

П.С - Стаята ми е с тераса

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Само веднъж и то преди години.Оттогава не.
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Повече от фен
    Определено не съм
    Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..

Member Аватара на pyxkawataa
    Град
    Sofia
    Не

Повече от фен Аватара на roksana_1
    за щастие не
    Bring it on baby.. I taste good!

не ама на една екскурзия съм одарила една приятелка със шише по главата

Повече от фен Аватара на IQA
    Град
    WONDERLAND *
    Не

Град
    София
    Не, но гаджето ми е и е много забавен. Непрекъснато прави неща, които после не помни. Все едно е друг човек. Говори си съвсем нормално с отворени очи и всичко си разбира (потдържа нормален разговор), а после като се събуди и помен си няма от това какво е станало. Един път даже се чудих дали е наистина той и какво му е станало. Будя го аз, понеже трябваше да излизаме и той си размахва ръце и вика "Мааамоо стига остави ме да спя-Не съм майка ти. - Остави ме бе мамо, че от тук като те хвана и в контейнера ще те метна пред блока". Говори си някакви глупости..каквото го питате съвсем честно ще си го каже. Понякога става голяма ебавка, понеже като ми трябва някаква информация от типа на пароли за игри и тн само го питам докато спи, той ми ги казва, а после продължава да спи и изобще не подозира, че ми ги е дал.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Не.. не съм сомнанбул.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Цитирай Първоначално написано от hotxxmess
    не

Град
    Plowdiw .. [!]
    Като малка да и то много.. всяка вечер съм обикаляла по стаята,даже веднъж съм се спънала в нещо и на сутринта бях цялата посинена. Мама ме е намирала на стола,земята,раклата заспала Ама вече не са ми казвали.. иначе най-редовно си бълнувам на сън..

Не,но много викам на сън и събуждам нашите.

Като малка си се разхождах по апартамента, наскоро сама съм се хващала, че съм писала смси през нощта на приятеля ми, които обаче поне не бях изпратила (бяха и недовършени с някакави простотии ) През зимата съм ставала и да си гася климатика ( на сутринта замръзвах ) И такива нещица общо взето

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    Не..ноо съм се правил на такъв преди..и мацката легна до мен да спи да не направя някоя глупост....
    6б3З10

случва ми се ... и започвам да се плаша. Един път бях с вуйчо ми в една стая и си бях легнал по рано и тои играе на компютъра и аз ставам и почвам да го гледам с червени плашещи очи и съм повтарял и съм се бутал в леглото - Бягам,бягам,бягам (от нещо лошо) 2рия път дето ми разказваха беше: гледам си филм,заспивам,взимам си завивките отивам в другата стая , 3тия път: Ставам в 2 4аса през ноща и отивам в другата стая при наще и им викам: -Дядо ми ми каза да му помагам в 4:30 през нощта и баща ми ме е върнал в стаята ... Пълни безмислици просто .. плашещи..

Град
    Под слънчевите лъчи...
    Ами случвало се е да се разхождам насън в хола,но това беше много отдавна и не се е случвало скоро и мама казва,че съм приказвала обаче нищо не ми се разбирало..ии тогава си казах "Слава Богу" щото като си представя кви неща съм дрънкала

Град
    in my world!
    майка ме е чувала да говоря много пъти ама малко 2-3 изречения и до там
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    да случва ми се и , става опасно за живота на околните става филм на ужасите

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Като нещо ми е тежко си го казвам на съм иначе нее
    My friend: Do you believe in second chances?
    Me: No. I believe that life sucks...And then you die.

Just a person,who's dreams didn't came true.It's just a matter of time...I gues.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си