- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сомнанбул ли сте ?!?!
еми май да ... случвало ми се е няколко пъти преди около една година ;d 1.Бях заспала при баба че ме беше страх да спя в мойта стая щтото бях гледала някъв страшен филм и съм станала към 3 през ноща и съм тръгнала да излизам от стаята и баба ми е казала къде отиваш? и аз: ми пред блока да играя2.тати ми разказва,че съм станал и съм почнала да ровя нещо в секцията на хола после съм седнала на леглото и съм почнала да си говоря с него и на сутринта нищо не помня ... 3.Бях заспала на светната лампа и пуснат телевизор тати идва в мойта стая (на проверка щотото знае че ходя на сън) пита ме да огася ли телевизор аз съм му казала не само лампата... 4.Спя си аз в стаята звъня на тати (който спи с мама в съседната) той идва да види що му звъня и аз му викам отвотри ми прозореза
иначе на скоро не ми се е случвало! стана малко дългичко...ам засега само тфа се сещам
![]()
Вкъщи рядко ми се случва. Преди месец разхвърлях банята. Тоалетна хартия глупости всичко беше с главата надолу. А на село нзн защо, но редовно си говоря и разхождам. Веднъж както си спя в леглото с дядо (нямаше достатъчно легла) и съм извикал насън: "Ми ся аз нямам пи*ка. Върни ми пи*ката пед*рас такъв! " и съм тръгнал да бягам и след около 12 сек бягане съм се блъснал в някаква стена и съм заспал там, а по някое време съм си взел и одеало и възглавница, защото никои не е бил ставал и ясно, че аз съм бил. И така. Сещам се веднъж вкъщи как наплюх мама насън![]()
![]()
Май да. но не се усещам
Веднъж си легнах в хола пък се събудих в спалнята![]()
така и не ми стана ясно кво стана![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
На някой не му е било удобно в хола и затва те е изнасилил в спалниятаПървоначално написано от xKiFlA
![]()
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Не е тва.Първоначално написано от Spikeey
толкова си прост че не ми се отговаря даже![]()
xKiFlA-
теб смешно ли ти беше тва????Първоначално написано от chemist9009
xKiFlA-
Хм, сподели с нас за теб какво е смешно? Да се оригваш като свиня може би?
Мии не ходя на сън..но си говоря редовно..![]()
Женско съм..
Т'ва реторичен въпрос ли е?!?!Първоначално написано от xKiFlA
ПТ: не съм сомнамбул![]()
Първоначално написано от chemist9009
бъди сигурен че няма да ме изнасилят дори да ти желание колкото искаш!
при следващо твое подиграване към мен за нещо което ми пишат.. няма никога да отговарям вече ако ще и тема да пуснеш против мен
чао
xKiFlA-
И след няколко часа пак си тук![]()
Т'ва последното чао ли е да не се върнеш след 20 минутиПървоначално написано от xKiFlA
![]()
![]()
Няма за кво да пускам тема за теб като не ме интересуваш изобщо![]()
![]()
![]()
Пък и мненията ти които нямат капка мисъл само мога да се смея....като се представяш за велика....хайде чао
^ами то идиот като теб как ще се интересува ...ако не бях аз нз кво щеше да правиш цяло лято..
а и тва те го писа не аз. А сега не се интересува . станал си боклук за съжаление си вече дори не ми се занимава ти отговарям .
xKiFlA-
Да но ще му отговориш, както каза и че напускаш ама се върна и след няма 5 минутиПървоначално написано от xKiFlA
![]()
ще се връщам когато си искам и ще пиша каквото си искамПървоначално написано от Spikeey
мнн си нищо пред мен..за да ми казваш
чаоо :P
xKiFlA-
нали беше чао що се върна...аз имах кво да правя цяло лято....имах си приятелка и излизах с приятели ..ти беше губене на време във виртуалния свят ....Първоначално написано от xKiFlA
![]()
![]()
![]()
![]()
И още нещо ако имаш нещо да казваш пиши на ЛС не осирай темата моля ти се![]()
![]()
"мнн си нищо пред мен" хубаво изразяване на "перфектен" български за момиче което "усилено" учи химия![]()
аз не съм но братовчедка ми един път се събудила през нощта като е била отворила хладилника с кашкавал в устата![]()
Първоначално написано от TheSunShineGirl11
![]()
![]()
Нее.
хахахах е ,не .. не съм ;д
ДаГоворя на сън,ставам,пея ..
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/