- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как и Къде се забавлявате?
Къде ходите за да се запознаете с нови хора,
Как се забавлявате с приятели и Къде ходите (с приятели) за да се забавлявате?![]()
![]()
![]()
За да се запозная с нови хора - най-често в училище се запознавам, ходя си в стола, все се случва някой познат/приятел да ме запознае с друг човек, или пък случайно се случва.![]()
С приятели ходим на заведения (най-общо казано) - кафе,кръчма, дискотека - там също много често се случва да се запознаем с някой и така.![]()
+1Първоначално написано от Unendlich
Брях,брях
Запознаваме се в даскало най-често.
Забавляваме се докато играем тенис на маса;боулинг.. докато караме ски или колело... кънки на лед..Ходим на кино;по магазините;заведения и т.н.
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Заведения, билярд. У някой за по чашка, на купон. Нейде из парка ако е топло. Дето цъкаме баскет, футбол. Най-гот на билярд с по бира. Запознаваме се с общи познати.
В училище възможността да се запознаеш с нови хора е... огромна.![]()
По заведения, дискотеки, магазини (ако обичаш да ходиш) също става. Аз съм се запознавала с много хора докато просто разпускаме в парка...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
В даскало предимно.... сащо и кат се растикваме някаде наванка сас фр. да срещнат някои и да ме запознаят
![]()
There's no sunshine in the city
That's the way it's going down
People kill and people dyin
Виж Ме:P
В даскало предимно.... също и като се разкарваме някаде навънка
http://s5.bg.bitefight.org/c.php?uid=115365
----------------------------------------------------
http://s1.bg.darkpirates.com/c.php?uid=33202
В даскало се запознавам, когато сме в диско или на купонче.
Местата за забавления са в билярда, паркове, кафета...![]()
Живей за удоволствието защото си направен от него.
разните кафета из центъра и на кОпони![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
кафенца , купони ...
не се запознаваме,директно им се обаждам да идват,свършваме работата,плащам им и повече не ги търся![]()
++ в някой парк,по купониПървоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
![]()
![]()
Don't worry,be happy!
na nekoe kupon4e v parka i v mola nai 4asto ina4e v daskalo razbira se![]()
ако съм с компанията навсякъде правим сеир ..![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
+1....няма значение къде стига да съм с моите хораПървоначално написано от justunique
Kaфета,на даскало ги познавам 90%тей че няма кфо да се запознавам там![]()
на всякаде по сякъф начин
емииииии .. аз съм момиче но играя css ии там много често се запознавам с новии хораа ..може да е странноо но играя и съм добраа .. емии попринцип с пиятелите ми излизаме на кафенцаа .. и там много често се запознаваме с повече момчетаа ..незнамм защоо но повечето ми приятели са момчета .. то на момиче трудно можеш да се доверииш ноо .. все пакк ..![]()
:P
![]()
няма значение къде, важното е с кого![]()
аз живея във Варна, обикновено се мотаем в Морската или по центъра ... по-рядко в Мола, то е ако искаме да гледаме филм най- вече и така ... но може навсякъде да отидем и на пазара сме ходили пак е яко![]()