.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Скъсахме...не мога да го забравя

Здравейте извинявам се че досаждам с тази тема но няма с кой да споделя.
    Ето и историята ми на кратко.
    Преди година се запознах с едно момче 20 минути след като се запознахме вече бяхме гаджета.Адски много го обичах а и той ме обичаше.Всичко беше прекрасно до преди месец , когато започнахме да се виждаме все по рядко и по рядко.Телефонните разговори не продължаваха повече от 30 секунди за разлика от друг път и усещах че наближава края.Преди седмица се разделихме с уговорката че винаги ще сме най-добри приятели.Още си говорим по телефона пишем си по скайп и се виждаме.Общо взето всичко е както преди само че когато се видим не се държим за ръце и не се целуваме.Адски ми е трудно да свикна с мисълта че вече не сме гаджета.От една седмица постоянно плача и нищо не ям.Общо взето съм само на плач и повръщане.Отслабнах с 9 кг. за тази седмица.Не мога да го забравя.
    Ако някой знае какво да направя за да престана да мисля за него постоянно нека пише.И още веднъж се извинявам за ненужната тема просто имах нужда да споделя.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    по-добре не се виждаите,така само се нараняваш.След време пак се виждаите но в момента раната е прясна и няма да го преодолееш като го виждаш.Друго което може да направиш е да излизаш с приятели,да си намериш хоби,книги,просто прави нещо друго с което да си заета и да не мислиш за това.И времето лекува.

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Превзети истории...Вземи се стегни,а?!Кви са тия глупости...гледам си набор 94,какви любови,какви страдания си ни описала...ми както е започнало,така е и свършило...явно за момчето не е било особено задълбочено,като цяло.
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не че не можеш, явно не искаш. И като изтръгваш нещо, нека е от корен- като се виждате и като си пишете по скайп, надали ще го забравиш лесно.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    по-добре не се виждаите,така само се нараняваш.След време пак се виждаите но в момента раната е прясна и няма да го преодолееш като го виждаш.Друго което може да направиш е да излизаш с приятели,да си намериш хоби,книги,просто прави нещо друго с което да си заета и да не мислиш за това.И времето лекува.
    +
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Град
    ChujdeneCiqq (*)
    Цитирай Първоначално написано от chocolatee
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    +
    +++
    На същото мнение.
    Живей за удоволствието защото си направен от него.

малко преиграваш ми се струва . .

няма да е последния бе момиче, не вярвам да си мислила да се жениш за него!

Всяко нещо си има хубаво начало, а края - зависи само от теб да го направиш не толкова лош ..
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    сама се нараняваш стегни се и го остави
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Еми огромна грешка сте допуснали.Първо незнам каква може да е тази обич за 1 месец,но ако оставим това на страна грешката ви е там,че се опитвате да бъдете приятели.След връзка,в която единия е обичал толкова много е трудно,даже да не кажа невъзможно да има приятелство.При всички случеи единия от двамата още си дава напразни надежди и се наранява,в повечето случеи това е момичето.Просто прекрати контактите с него.Обърни нова страница в живота си.Прави нещо,което да те разсейва .. незнам.;//
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Прекрати всякви взаймотношения с него ,нека се знае ,че края е бил неизбежен и всеки по пътя си ,кви са тея истории,повръщала ,не ядяла я се стегни,или вземи си удари един як шамар и се осъзнай ,като гледам си на 15 ,живота е пред теб има да срещаш и губиш още много .
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Скъсахме...не мога да го забравя

Цитирай Първоначално написано от pink94
    Здравейте извинявам се че досаждам с тази тема но няма с кой да споделя.
    Ето и историята ми на кратко.
    Преди година се запознах с едно момче 20 минути след като се запознахме вече бяхме гаджета.Адски много го обичах а и той ме обичаше.Всичко беше прекрасно до преди месец , когато започнахме да се виждаме все по рядко и по рядко.Телефонните разговори не продължаваха повече от 30 секунди за разлика от друг път и усещах че наближава края.Преди седмица се разделихме с уговорката че винаги ще сме най-добри приятели.Още си говорим по телефона пишем си по скайп и се виждаме.Общо взето всичко е както преди само че когато се видим не се държим за ръце и не се целуваме.Адски ми е трудно да свикна с мисълта че вече не сме гаджета.От една седмица постоянно плача и нищо не ям.Общо взето съм само на плач и повръщане.Отслабнах с 9 кг. за тази седмица.Не мога да го забравя.
    Ако някой знае какво да направя за да престана да мисля за него постоянно нека пише.И още веднъж се извинявам за ненужната тема просто имах нужда да споделя.
    9кг ... трябва да издадеш книга как да отслабнем най-лесно.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Точно и аз това си мислех. Една седмица - девет килограма страшна работа, то ако беше така нямаше да има пълен човек.

Къде са родителите ти? Не те ли виждат, че "не ядеш и повръщаш"?

Мм... запознала си се с едно момче и на 20 МИНУТА вече сте били гаджета? Как така бе, хора? Каква любов, какво нещо? Това е повърхностно, харесали сте си опаковките, без да обръщате внимание на продукта. Тц, тц...

Спри да се виждаш с него, спри да му пишеш в скайп, спри да му се обаждаш. На този етап - приятелство няма. Възможно е, но след време, когато се усети липсата на чувства.

Малка си. Живота ти тепърва започва.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    купи си врибратор
    GTA Stunting

Голям фен Аватара на FantaMen
    Eee Bixel разочарова ме мислех че ще кажеш да почва MP на новата Call of Duty.... и без това нов пач излезе

Това не става просто така за ден или два след време се забравя не прави грешката да скочиш в обятията на друг с целта да го забравиш по лесно... Намирай повече време за хобитата си и се разсеиваи със всякакви неща които ти дойдат на ум
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    Eee Bixel разочарова ме мислех че ще кажеш да почва MP на новата Call of Duty.... и без това нов пач излезе
    Щях ама напоследък почнаха много да хакват и стана тъпо ;<
    GTA Stunting

Град
    Haskovo
    скъсали сте няма смисъл да си удряш главата в стената продължаваи напред без него.. дори и като приятел
    Badi takav kakavto si, a ne takav kakavto drugite iskat da badesh :]

Град
    Стара Загора
    Абе я се осъзнай!! Да не е пък единствен?? Спирай се с тези глупости, ще го преживееш. Не е нито първия, нито последния! Ще свикнеш. Не трябва да се затваряш в себе си и да се депресираш и повръщаш. И вземи хапни нещо, че както си тръгнала ще вземеш да станеш анорексичка!! ..
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Не, не прекратявай отношенията си с него. Но бъди по - отдалечена от него, не се виждайте твърде често и не мисли толкова за него. Намери си някакво хоби - спортувай .. ходи на фитнес .. или пък чети ( има толкова книги който могат да ти промият мозъка защо да стадаш за мъжете е напълно глупаво, но това не е от значение) излизай с приятели, развличай се, оплътнявай си времето .. излизай с други момчета и се разсейвай .. тая любов няма да продължава вечно .. е освен ако не спреш да си го втълпяваш :р
    mqy baby

обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си