- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- талант
Бих искал да ми се отдават спортовете,че сега съм много сакат.И да умея да рисувам,обичам изкуството ... Левичар съм,а не мога оО. Поне с писането съм горе-долу добре.
И да имам 'математически заложби'! Толкова много ли искам ?! Очевидно да
![]()
Аз сега си пея де, но бих искала да мога и да рисувам по - добре..![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Първоначално написано от DaemonBoy
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Да мога да използвам 100% от капацитета на мозъка си![]()
доста съм добър в математиката, химията, езиците, но стане ли дума за литература....иначе също ми отдават спортовете ДОСТА, много спортове съм тренирал, сега тренирам волейбол и тенис на маса
![]()
Като се замисля не бих искал да имам някакъв определен талант и да съм различен от другите.Живея каквото е такова.
Искам да доразвия музикалните си заложби![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
В рисуването и спортa.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
- пеене
- рисуване
- математикадобро развитие има с тая наука, ноо...не е за всеки.
Значи са водиш, като менееПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
мога да рисувам,да танцувам...
остана пеенето... хич не ме бива и много искам да се науча ;ss ... ноо едва ли...ще си остана само с желанието....
Абе ако може всичко в едно![]()
Бих искала да мога да пея и рисувам по-добре.
С рисуването се оправям горе-долу, но в пеенето хич ме няма, а така обичам..![]()
И спря да се върти за миг земята..
Преди няколко години се занимавах с рисуване и то доста, но не знам защо се отказахГолеми шансове имах...
![]()
Танцуване може би и географиятаИначе искам да мога да пея.
да виждам през дрехите на хората и да им чета мислите ..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Да свалям мацки и да свиря на китара.![]()
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
Абе хора, не ви упреквам, но повечето искате неща, за които едва ли сте работили кой знае колко. Аз искам да свиря на барабани примерно, но не казвам че нямам таланат, защото не съм пробвал досега. Както и искам да съм голям спортист, но не съм тренирал 5-6 години, за да видя, че нямам прогрес и оттам да кажа, че нямам талант.
Така че - пробвайте, позадръжте се малко, а после като видите че не е вашето нещо - кажете, че бихте искали да имате талант за него. :]
Аз лично бих искал да съм малко по-сръчен (доколкото може да мине това за талант)
Да рисувам по добре![]()
![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Китарист съм и не желая друг талант, различен от музиката.
С нея мога да изразя всичко на този свят![]()
Рисувам добре и танцувам. За жалост не мога да се запиша да танцувам в някаква школа или нещо такова, заради здравословни проблеми. За това си танцувам сама вкъщи от време на време.![]()
Рисуване...и всичко свързано с цветове,форми,дизайн...твор еска личност съм си.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Харесвам талантите, които притежавам сега - писането и танците, не си падам по рисуване, не се сещам за таланти, които искам да притежавам.Все пак на всеки му се отдават различни неща, но аз съм доволна на това, което имам.
![]()