- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Форнети .. ?!
Вие пуснете тема за всука храна.. дебелее ли се или не...То не беше филия с мед.. то не беше банан...... Не може ли да прецените бе хора...
Яжте само ябълки и няма да надебелеете с грам..
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
хахахахаха дааПървоначално написано от PinkFloydSound
![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
В училище всеки ден ям по 100 грама, с топено сирене са супер яки..Иначе, естествено, че като е тестено, не е диетично...
Форнети - съкс!
Трябва да изядеш 3 плика поне, за да се наядеш..
Пък и да се дебелее, колко да се дебелее.. от 100 гр нищо няма да стане
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Оо честичко си похапвамама не ми влияят особено, то не трябва да се прекалява... Иначе мноооооого се дебелее от тях
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Е аз напоследък ям по около 20-30 в училище,защото иначе не мога да се наям с по-малко.Въпреки това пак огладнявам след половин час.![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
+1, значи и от тях се дебелее.Аз такива боклуци мраза да ямПървоначално написано от nymphadora
![]()
амии мн вкусни ,но все пък са банички![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Как ще ядете по 20-30 и после ще сте гладни![]()
Аз се наяждам със 100гр. (излизат около 6 форнети). :Д
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Хъх, и аз така...Че и тежко ми става понякога..Първоначално написано от LovelyGirl
20 - 30, аз трябва да се пръсна.. ;д
адски вкусни са, но се дебелее от тях..![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Уаааааааа, момиче да ми яде по 30 форнети, ужас.. скоро ще ходиш в раздела за диети ми се струва![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз преди година-две ядях супер много Форнетти и си бях много слаба. То си зависи от метаболизъм, физическа активност и т.н.
Обаче почнах диети и сега всичко ми се лепи.![]()
То остави,че не са диеитични,а не знаеш плънката каква е-всичко е на кайма.
Не стават за диета,но ако не прекаляваш(2-3) на ден нищо няма да стане и като приемаш плодове още повече.
Калорични са, но не смятам, че се пълнее от тях поради простата причина, че от мн малко се засищашАз лично, като изям 6 форнетти и съм нахранена
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
20/30 форнети![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПС не съм яла от година сигурно,не ми и липсват,а то ся на мода има едни принцеси,ама отгоре и пържени картофи и майонеза и кетчуп и руска салата...та като сравна мисля ,че форнетите са по-малката беда![]()
![]()
![]()
![]()
мразя ги..дори само кат ги подуша и ми става неприятно![]()
the sameПървоначално написано от c0ci
Ко сички се нахвърлихте върху lifelesscorpse, може да има просто перфектния метаболизъм, който всички искате, вероятно не дебелее лесно, а и може би е спортяга???
Аз Форнети не съм яла от лятото... Предпочитам баничките на Zia, да ви кажа. А Форнетките, като ми се прияде нещо соленко, тогаз.
аз ги обичам но не съм яла от месеци в годината ям 2-3 пъти от тях![]()
Humans need fantasy to be human.
Сейм!Първоначално написано от ValLoveYa
Вкусни са ми само солените , от сладките ми се повръща.Ям ги доста рядко пък и без това около училище нямаме.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Обичам, но не съм яла от половин година сигурно. Иначе, 100 гр. няма да ти навредят 1 на 2 месеца, примерно.