- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Форнети .. ?!
Малоумни.![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Първоначално написано от Neopitom3na
ами да ..... защо е тази темаа не мога да разбера![]()
![]()
![]()
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp
За първи път ядох във Варна. Тогава много ми харесаха. След това започнах да си взимам по-често. След време почнах диета и ги спрях изцяло. Никаква загуба не усетих. Много по-добре е без тези глупости. Форнети, хамубргери, пици , бляк!![]()
оф приядоха ми сеся ше отида да си купя
![]()
If I played you like a toy?
+ нали е тестоПървоначално написано от Neopitom3na
но всичко в нормални количества е полезно ..
![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
В пети-шести клас бяха супер модерни в мойто даскало. Всяко междучасие в магазинчето за форнети беше някаква невероятна блъсканци а и ужас, ама това беше единственото, което ми се ядеше и редовно бях там. После изведнъж спряха да ми харесват толкова, последно ядох май месец, щото едно момче си беше купила и аз една от неговите.
Ба*и дебилната тема![]()
Нали тялото се нуждае от енергия.От всичко се дебелее.Но,ако е в умерени количества-няма проблем.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
аз обичам със сирение
наистина се дебелее от тях..до училище продават и аз си бях взимала по 1-2 пъти седмично и бях наддала с 1 кг.. но сега като е голям студ въобще не излизам от у-ще
.. пък и вече не ми се яде особено много форнети
много са вкусни,но за съжеление се дебелее от тях
![]()
![]()
Aбе май само аз съм нещо дефектна,един път ядох и да ме убият няма да повторя,ужасни са ми,нямам наднормено тегло,но не искам и да ги чувам...
пп:както и всичко тестено и сладко,направо ми става лошо от такива храни![]()
Аз пък само кати видя Форнети или ги помириша и ми става лошо :/ Не ми харесват изобщо пък и се дебелее от тях
не ги ям вече
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Форнетите са вкусни .. в мойто училище продават. Миналата година си взимах по-често, но сега предпочитам други работи, макар че по някой път и форнети ми се дояждат .. :P Доста са калорични, защото се правят от многолистно тесто и са доста мазнички..![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
с всяко нещо,с което се прекалява е вредно. ама да си хапваш на ден примерно по 100-200гр и ако си водиш нормален активен живот,едва ли ще ти се отрази.е зависи и от метаболизма де,ама все си мисля,че тия 100-200гр може да се изразходят после.аз обичам форнети и си похапвам понякога голямото междучасие.
няма любов
\Първоначално написано от PinkFloydSound
![]()
![]()
![]()
Това което не ме убива ме прави по - силна !