- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Напиши името/ника си с мишката
threpower5offlove![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
gvg![]()
Това, което откриваш сам, е винаги по-вълнуващо от това, което някой друг ти показва - това е като разликата между истинската любов и нагласената сватба.
Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.
awerw![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
blackeyedpeas
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
phobiaa
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
лъчо каза копи и пейстsimi4ka :P
FUCKтически не ме интересува![]()
ibojiloww - почти.![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Monnie
p0lina![]()
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
powii92 ..
Girls are magic. They can get wet without water, bleed without injury and make boneless things hard....
PurpleBubble![]()
Getting a gun has become child's play,but using one is something else
аиоз съм хришси![]()
![]()
LuxurySk0B - ми6ката ми е по-малка и е по-лесно
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre