- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Lockerz. Сайт за награди
Искам и аз да Ви дам две точки, ако желаете. Не знам дали още се следи темата, но съм готов и аз да си дам е-майла, за да ме регистрирате!![]()
Съжалявам, но аз вече намерих един такъв сайт и си написах пощата. Честно казано все още не съм получил поканата, защото имало много желаещи и срокът е до 24 часа. Но може би все пак щом съм си дал "заявката" вече не мога искам покана и от теб![]()
![]()
Ако е възможно, на мен не ми пречи, стига ти да можеш да ми дадеш покана по-бързичко, че наистина нямам търпение
![]()
![]()
![]()
Ами Страхотно!!!![]()
![]()
![]()
Само кажи може ли да стане нещо, ако и онези ми пратят...![]()
![]()
![]()
![]()
Хммм.. Ми така с "вероятно" не знам защо, но не ми вдъхва много доверие![]()
![]()
![]()
Да не вземат да ми баннат нещо IP-то
![]()
![]()
а тъкмо съм се зарибил да играя, въпреки че си мисля още, че е измама де ...
Нищо няма да ти баннат . Просто чиято покана приемеш при този отиват 2те точки.
Ами добре тогава...ще влеза в сайта, който ми прати и ще очаквам поканата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само ще те помоля да дадеш малко разяснение и да кажеш по какъв начин се правят точки освен чрез отговарянето на въпроси и "привличане" на нови играчи. Също така ще съм благодарен ако споделиш дали винаги ги публикуват наградите по едно и също време или не..? Ти самият печелил ли си някога награда? Каква? Разбира се може да споделиш ако искаш само![]()
![]()
![]()
![]()
sepphiroth@abv.bg pra6taiiiii
как мога да си взема нещо като съм събрал точките
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Добре каква гаранция има,че като си дам адреса някой ден няма някой да дойде и да ми разбие апартамента.Кви са тез такси и мита,за стока над 15 евро се плаща 20% ддс и там някакво мито,т.е ако случай со регистрирам и ако случайно си поръчам примерно едно мп4 за 50 $(незнам дали им пише цените там) и като престигне тази стока на границата на България ще ме извикат за да си платя таксата,т.е някъде към 10-25 лв и като сметненем пътя то границата още 5-10 лв.ТО по евтино излиза да си го купя от България.
zwqraa_lowe@abv.bg tova mi e ABV-to
Наистина пращат наградите, тествано е. Един познат изкара 2 mac air book-a и 1 лаптоп hp.....
Вярно истина е но като пуснат наградите за 2-3 часа няма нито една награда всичко са взема за минути![]()
Always wanna play but never wanna loose
за секунди, не за минути изчезва всичко...Първоначално написано от vankovvv
пратете ми покана моляяяяяяяяяя
iwito_93@mail.bg
![]()
и на менн..
ddeennssyy@abv.bg
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Темата е напълно безмислено след като самия сайт предлага покани http://lockerz.micobg.net/![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
А този сайт работи ли още?И ако работи някои ще прати ли покана на емаил - gabi_36@abv.bg
И кво? Някой спечелил ли е засега поне за награда дъвка "Идеал" или бонбонче "Лукче"... да има с какво да се хвали пред приятелите... м?
Познавам човек, който спечели 2 Mac book-а и 1 лаптоп HP. Даже видео беше пуснал в youtube ако не се лъжа как разопакова...