- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Струва ли си
Отиди до KFC вземи си нещо хубаво . Обаче имам въпрос . Струва ли си да го изядеш след като ще надебелееш ? Хубаво е , вкусно е ... ама ще надебелееш и ще страдаш после , че не те харесват ?Първоначално написано от fenastz
Същото е и с връзката . Всеки има различно мнение . Може да ти хареса и да се чувстваш невероятно , но може и да те съсипе психически . При мен се случи второто . Въпреки това , да , струва си .
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Не си струва освен ако не иска6 да се жени6мн са проблемни моми4етата
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Струва си, естевствено. Интересно защо питаш?![]()
хъх
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
От всички отговори, най ми хареса
благодаря на всички, които се отзовахаПървоначално написано от tfoitakuchka
![]()
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
не, защото има достатъчно курви, които да чукаш без да ти лазят по нервите
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Естествено, че си струва, ако обичаш този човек.
Трагедията е пълна...
Завси какво искаш от момичето.Ако е секс,мнението на потребителя преди мен е напълно точно(имам предвид к*ро).Ако търсиш да имаш човек до себе си и за една истинска връзка си стурва винаги заради емоцията,а и заради чувството да видиш някой друг щастливи да знаеш че причината си.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
но не си струва ако обичаш себе си. след "голяма любов" ти се разказва играта. така че : чекии 4 лайф или хуукърс 4евърПървоначално написано от Korrnyy
![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Разбирасе че си струва
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
Опитай и ще разберешНяма по добре нещо от това ти сам да си намерил решението
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"