- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Струва ли си
Да имаш гадже ? Струва ли си нервите ?![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ако е просто поредната еднодневка не .. ако е много повече от това да ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И да,и не.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
+2Първоначално написано от misslowe
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
А как разбирате дали ще е еднодневка ?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Струва си.
А и честно казано, ако си попаднал на точното момче/момиче, едва ли ще има да хабиш много нерви по него/нея. Нервите са, когато си налучкал някой кофти човек.
Как ли?Първоначално написано от fenastz
Ако познаваш човека до себе си, ще знаеш дали е за ден, два или за година, две.
Ако си с някой просто, за да не си сам/а, или за да си като останалите - няма смисъл. Ако има чувства, сигурност, доверие - струва си, всяка нерва, всяка болка си струва... стига да е истинско.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Струва си. Всичко си струва.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
А ако е за ден-два,как ще го опознаеш?? Т.е. ходите от ден-два,как веднага ще прецениш дали ще продължи или не..?Първоначално написано от onestar
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Най-малко от държанието и отношението му към теб...Първоначално написано от SoStarstruck
Е то в началото всички са адски милите..Първоначално написано от Gubul3
Струва си,даже и да е за ден-два.Поне за малко,ще почувстваш че има някой който дори и за кратко мисли за теб.Приятно е![]()
Първоначално написано от onestar
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ти решаваш това .. ако тръгваш с тази мисъл трудно ще влезне в сърцето ти (има и изключения!!) .. както и има хора, които просто не стават за дълги връзки и те разочароват още в началото ..Първоначално написано от fenastz
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Струва си!!
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
Абе, да ти кажа .. пробвай и сам реши дали си струва или не![]()
mqy baby
обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..![]()
da i to mn mn mn.....tfa e nai qkoto da izleznete da se d1rjite za r1ka da se gu6kata da se celuvatee i pr ... i ne vinagi ima nerviii....![]()
![]()
![]()
струва си, дори и да не ти е 'гадже', просто си струва да си влюбен...
прекрасно е, когато се събуждаш с мисълта за някого, когато заспиваш с мисълта за някого, когато едва ли не живееш, заради някого...
красиво е, когато някой те прави щастлив, а и ти него, красиво е да си омагьосан...)
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Струва си...
Ако е еднодневда - няма да има нерви...
поне при мен е така![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Струва си, но не си струва болката след това. Зависи от гаджето ти. Някои са обичливи и верни. Но други те карат да се увлечеш много здраво по тях и най накрая ти се изръсват с извинението "Сори ама не изпитвам вече същото към теб" и кфо XУЙ... Важното е първо да опознаеш човека хубаво. Не да забиеш някой в бар и на следващия ден да тръгнете![]()
![]()