- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- моля зя спешен съвет
тъй като скоро наближава св Валентин а аз съм от скоро с приятеля си нз дали трябва да му подарявам подарък за празникаМоля ви кажете как бихте постъпили вие защото аз нз какво очаква той
ако смятате че трябва да му купя нещо приемам всякакви предложения за подарък
![]()
Ми ние с моя на 3-ти правим 2 месеца,което също е малко,но въпреки всичко аз вече съм му измислила подарък (или май подаръци ... зависи)
Според мен не е важно,от колко време сте заедно ... Важното е да има желание
Моя например ми подари една гривничка просто ей така още преди да направим месецВидял я в магазина,сетил се за мен и ми я купил
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Тва не може да е реално просто .. НЕ МОЖЕ!!! На същата страница има още една такава тема, там даже съм дала линкове за други теми, защото е оспамена ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Купи му белезници![]()
mqy baby
обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..![]()
от колко малко ходите![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
не мисля, че е от значение от колко време сте заедно![]()
I don`t care .. ;] ..
е що може хората от 1 ден да ходятПървоначално написано от sunshinepp
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
еми кво от това!?Първоначално написано от soul1199
един приятел тръгна с момичето си на 00:00 часа на 14 февруари миналата година и вечерта вече й беше купил подарък
![]()
I don`t care .. ;] ..
И аз съм на същото мнение .Първоначално написано от sunshinepp
стига мрънка де...Първоначално написано от Hilary_
![]()
REGGAE BOOM <3
със сигурност трябва да му купиш нещо...може да не е някво огромно сърце ,нещо по-обикновено измисли...
I can't stop myself from loving you <3
Пробвай да му подариш секира ще се зарадва ^^![]()
![]()
Yea, though I walk through the valley of the shadow of death. I will fear no evil !!!!
Подари му СЕКССССССССС. А един месец след това му съобши че ще става баща.
да аз също смятам че не е толкова важно от колко време сме заедно но вие всички се съсредоточавате точно в/у това "че не е важно от колко време сме заедно " а на мен ми е мн по трудно да реша какво да му взема затова приемам всякакви предложения и идеи за подаръци![]()
С пухче!Първоначално написано от tfoitakuchka
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Ми кажи ни нещо повече за него ... На колко е,от кога сте заедно,какво харесва,пие ли,пуши ли ... и т.н. ... и т.н.![]()
Вчера например с една приятелка направихме следния подарък на брат й
Купихме бутилка червено вино,купихме кутия,от цветарски магазин взехме слама и панделка,както и една картичка с чаша вино,пури,няколко долара,карти за игра и чипове (момчето си пада по хазарта)Овъргаляхме бутилката в пръст за да изглежда по-стара,сложихме сламата в кутията,а после и бутилката
Надписахме картичката,поставихме я върху кутията и я прикрепихме с червена панделка
Щяхме да му вземаме и пури,но нали сме непушачки и се отказахме,защото не ги разбираме
Момчето много се зарадва,а две приятелки казаха,че ще откраднат идеята и ще я използват за Св.Валентин
![]()
Толкова много неща могат да се подарят ... И не говоря само за баналните сърца,мечета и бонбони![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Пуснато на: Нед Яну 31, 2010 2:55 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ми кажи ни нещо повече за него ... На колко е,от кога сте заедно,какво харесва,пие ли,пуши ли ... и т.н. ... и т.н.
ами той е на 17 заедно сме от 2 месеца не пуши освен ако няма някякъв повод(рожден ден или др) пиеза рожденният му ден му купихме лула и джобна бутилка за алкохол но сякаш не остана мн очарован нищо не каза и нз със сиг дали му е харесало което изопщо не ме улеснява
за сега иеята ти не е лоша но .....
![]()
Ami sq poprincip pove4eto vlubeni si podarqvat plu6eni igra4ki deto peqt i takiva rabotii....moje da razpita6 negovte fr kakvo haresva ili nz.....![]()
![]()
![]()
ми малко по малко започни да го разпитваш за любимите му неща, какво харесва,какво мрази,какво са му подарявали предишните му гаджета на св.Валентин .. и т.н =)![]()
![]()
Нее, не го питай какво са му подарявали предишните му гаджета, би било ужасна грешка. . . Според мен.
Дори и да ти каже, какво от това, не искаш ли да му подариш нещо различно от тях !?
Най-добре да е нещо символично /като рамка за снимка например.. и вътре с ваша снимка/ . . . и всеки път щом погледне към подаръка да се сеща точно за теб :P
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
ами аз също съм на мнението на LiRRa но проблема е там че той не е ходил с др преди мен![]()
Мии зависи от самия вкус на момчето. Някои момчета харесват плюшки, други синджирчета знам ли и идеята със снимката не е никак лоша![]()
Success is my only mothafuckin option, failure's not : ]
Ако нямаш врагове не си постигнал нищ0 в жив0та
School is fun. There are lots of people to make fun of = )