- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с монитора(може би)
http://i49.tinypic.com/yhzwx.jpg
Когато съм в баузъра нямам подобен проблем,но в скайп или из компа се появяват тези "петна". На какво се дължи това и мога ли да го премахна сам?![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Според мен нещо на Видео картата не ти е добре ...
Keep It Real !!!
Не ми се вярва да е монитора.. пробва ли рефреш или рестарт на компа ? :P Махни този скин може от него да е
след рестартиране е същия
Проблема според мен не е нито в монитора, нито от видео картата! Ако си инсталирал някакви допълнителни теми или скинове на Windows-а може да е от тях или някоя друга програма да прави проблеми... 99% съм сигурен, че проблема е софтуерен, тоест изцяло си зависи от "задклавиатурното устройство"!Първоначално написано от Di
![]()
брат ми беше инсталирал някакъв скин,беше много грозен,махнахме го/нямам идея дали е изтрит и трябва ли?/, но в момента не съм с него..Първоначално написано от doomkillerr
![]()
Да - може да сте изтрили този "скин", но проблема да е точно от него... Много е вероятно той да е заместил някой файлове и сега нещата да са се пообъркали...![]()
от скина е пробваи да дръпнеш ccleaner или tune up и да почистиш регистрите ако не стане ще се наложи преинстал
Гледам небето виждам теб.
Гледам звездите виждам теб.
Гледам луната виждам теб.
Е АРЕ МАХНИ СЕ ДЕ.
драйвъри за видеото .... на мен понякога така ми става заради драйварите
скинът 98% от него е
Не са те... този скин бърка цялата работаПървоначално написано от asp1r1n94
![]()