Явно и на мен ми дойде времето да пиша тема тук.Значи-април ще навърша 15.Знам,че това е банална вече тема,но никога не съм имала гадже,не съм се целувала.Попринцип знам,че не съм грозна.Не си прося комплименти,не се възприемам за красива,но според мен съм чаровна.Не е като да не ме поглеждат,защото нямам никаква визия.Единственото което е че имам няколко килогрмата повече,обаче не съм дебела.Нека минем към същинското.Никога не съм имала гадже и не съм се целувала.Всички около мен вече си намират някой,излизат с гаджетата си,обичат се,а аз се чувствам ужааасно самотна.Искам да изпитам тръпката от първата целувка и искам да намеря човека с когото ще ми е добре.Харесвах няколко момчета(единия го преживях доста тежко) но никой не проявява нищо повече от приятелство.Завършва с-,,харесвам те много като приятелка,но...дрън-дрън''А и сега идва Свети Валентин(кой попринцип не мисля,че трябва да се зачита за голям празник-все пак не е българси,но повечето не мислят така и са ПОЩУРЕЛИ!!!!!!)Как да се справя с всичко това?ИСКАМ НЯКОЙ ДО МЕН!
Не знаете колко много си мечтая за това.Искам накрая да разбера какво да е се целуваш с някой(много си мечтая за това).Все слушам как приятелите ми са се натискали с гаджето си.И АЗ ИСКАМММ!Искам да не съм сама.
Съвети?