Здравейте всички ..
Имам малък проблем и търся решение или поне съвет, тъй като приятелите ми не могат да ми дадът. Проблема е, че преди около 2 седмици си имах приятел. Запознахме се на един рожден ден - аз, моята компания с него и неговата компания. Та една от най - добрите ми приятелки също се запозна с него и той показа някакви симпатии към нея. После той изведнъж се влюби в мен, както аз в него и нещата потръгнаха. Но на скоро се разделихме (той пожела) и 3/4 дена след като скъса с мен, той тръгна с въпросната моя приятелка. Аз не разбрах от тях, а от една обща приятелка. Те го пазели и още го пазят в тайна от мен, та да не буда аз наранена, защото той ме зарязал. Проблема е, че тя ми е ПРИЯТЕЛКА и тръгва с него 3/4 дни след като той ме отряза, а аз и споделях чувствата, мъките и притесненията си. Нашата обща приятелка казва, че тя много се страхувала как ще реагирам, но не и личи. Незнам какво да правя и как да се държа с нея. В момента съм много дистанцирана от нея защото ме нарани и наистина незнам как да се чувствам. Моля ви за съвет...