- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившия ми .. с нея?
Не ме разбирайте погрешноНе става въпрос за момчето, а за приятелката ми. Аз нямам чувства към него и да прави сте - той може да има която пожелае. Въпроса е, че се чувствам наранена от постъпката на приятелката ми.
Мерси за съветите. Страшни сте![]()
mqy baby
обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..![]()
Не ти е никаква приятелка, аз поне не бих приела такова приятелство от някой ..
никаква приятелка не ти е тая. а и щом толкова бързо след вашата раздяла са тръгнали, значи най- вероятно още докато си ходила с него, зад гърба ти той и ''приятелката'' ти са се забивали. ;] аз бих отишла и директно да я питам ''имаш ли нещо да ми казваш'' и като почне да ти пелтечи там ''за какво става дума'', да й кажеш ''ами например за тва, че ходиш с еди кой си. май ти е убягнало да ми го споменеш, а?''. след което просто спри да се занимаваш с нея. щом един път те е предала, ще го направи още 100.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
+1Първоначално написано от sladur4etyYy
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
+Първоначално написано от onestar
![]()
+1Първоначално написано от YouDontKnowMe
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Много кофти е постъпила, но няма смисъл да се карате. Останете си приятелки, но имай едно наум за нея.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов