.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: lubov ot raztoqnie

lubov ot raztoqnie

kakvo mislite za lubovta ot raztoqnie...

Град
    Okinawa

Re: lubov ot raztoqnie

Не е нещо невъзможно.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Доста трудно се поддържа такава връзка..Да,наистина не е нещо невъзможно,но..
    А и както са казали:
    - "Невиждани очите се забравят"..Не знам дали наистина е така,но предполагам.. ..
    Едно е да си говориш с половинката по телефона,скайпа - друго си е на живо

П.С - Пиши на кирилица
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

интересувам се заштото аз в момнта имам такава врузка много си го обичам а и тои мен но все нешто става и не можем да се видим и отначало аз бях спряла да го харесвам но сега избеднуж като започнахме да се чуваме по честоо и го заобичах ужасно много ии утре ште се видим наи накраиааа

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Ами, мен ме кара да се чувствам самотна ^

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Има успешни, има и неуспешни..
    Тези връзки се крепят на доверие и истинска любов, едното харесване не прави от това връзка, изключено.. Поддържат се трудно, но за сметка на това любовта е по-силна.. Трябват два силни характера и една искрена любов..

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    ^^ Мен също - усещаш липсата му, няма го щастието, усмивката, споделените мигове... то е просто виртуално.
    Макар че, както вече казаха, не е невъзможно. Ако се виждате веднъж седмично (или на две седмици, например) това може да засили чувствата, също и тръпката преди всяка среща.

Но ако няма начин да се виждате и "връзката ви" е изцяло виртуална - няма смисъл. Единственото нещо, което "печелиш" са доза страдания, мисли, болка...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Не е невъзможна С приятеля ми живеем в различни градове,но това не е пречка за нас.Всяка седмица се виждаме,за по 2-3 дни,понякога и повече.За да оцелее една връзка от разтояние трябва да има,доверие и най-вече истиснка любов,а не просто привличане
    " Руши се светът ми без основи, умират желаните детски мечти... "

Цитирай Първоначално написано от s1nny7o0
    Не е невъзможна С приятеля ми живеем в различни градове,но това не е пречка за нас.Всяка седмица се виждаме,за по 2-3 дни,понякога и повече.За да оцелее една връзка от разтояние трябва да има,доверие и най-вече истиснка любов,а не просто привличане
    И при мен беше така. Изкарахме над 2 години (с малко чийтване от моя страна ) , но после писва. Ако нямаш доверие в другия , е кофти. Ако няма с кого да прекараш нова година/Св. Валентин/ Рожден ден и т.н. също е кофти .А и както каза SmilezZz - "Невиждани очите се забравят".

Град
    Милано
    "Невиждани очи се забравят" - тва е изключително тъпа фраза, как можеш да забравиш човека който обичаш??? Тогава как несподелената любов не спира ей така!? Хората не се забравят от нищото.. Една истинска любов нито времето, нито разстоянието може да я заличи.. Изпитано и доказано ! Като не знаете стига с тия банални изречения..

sweetykosity, напиши заглавието на кирилица.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    ^^ Мен също - усещаш липсата му, няма го щастието, усмивката, споделените мигове... то е просто виртуално.
    Макар че, както вече казаха, не е невъзможно. Ако се виждате веднъж седмично (или на две седмици, например) това може да засили чувствата, също и тръпката преди всяка среща.

Но ако няма начин да се виждате и "връзката ви" е изцяло виртуална - няма смисъл. Единственото нещо, което "печелиш" са доза страдания, мисли, болка...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от Linns
    "Невиждани очи се забравят" - тва е изключително тъпа фраза, как можеш да забравиш човека който обичаш??? Тогава как несподелената любов не спира ей така!? Хората не се забравят от нищото.. Една истинска любов нито времето, нито разстоянието може да я заличи.. Изпитано и доказано ! Като не знаете стига с тия банални изречения..

Истинска любов ...< Ето това е банално. Не го ли видя 2 седмици, вече ми писва да се измъчвам, че не е до мен, и лека - полека ми изчезва от мислите. Имам и други ангажименти, не ми е само "голямата любов" до главата. Мога да обичам човек, който ме кара да се чувствам добре , което се получава именно, когато е до мен през повечето време. Не мога да заобичам момче, което виждам веднъж на две седмици.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Много е гадна според мене и ся като завърша и с гаджето ше се разделим в други градове,даже обмислям аз в друга държава и ми ставаа гадно,трудно се поддържа за съжаление оабче се случва често
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на Hilary_
    1 Писането на кирилица е задължително ..

2 Аз не мисля, че изобщо повечето хора оценяват любовта по принцип, камо ли от разстояние .. доста трудно постижима е ..

Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe

Истинска любов ...< Ето това е банално. Не го ли видя 2 седмици, вече ми писва да се измъчвам, че не е до мен, и лека - полека ми изчезва от мислите. Имам и други ангажименти, не ми е само "голямата любов" до главата. Мога да обичам човек, който ме кара да се чувствам добре , което се получава именно, когато е до мен през повечето време. Не мога да заобичам момче, което виждам веднъж на две седмици.
    Любов от разстояние не е влюбване в нета, по телефона и т.н... Става въпрос за поддържане на такава любов.. Вие ревете тука за някви си две седмици, има хора дето с месеци не се виждат.. Е да на 15-16 е по-важно да се видите да се поцелувате, а не да ви е пълно сърцето с любов..

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Аз като замина никога нема да видя приятелчето си,ужасно е ...
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Има успешни, има и неуспешни..
    Тези връзки се крепят на доверие и истинска любов, едното харесване не прави от това връзка, изключено.. Поддържат се трудно, но за сметка на това любовта е по-силна.. Трябват два силни характера и една искрена любов..

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Не е невъзможна,самата аз имам такава връзка вече 7 месеца,обичаме се ,през какво ли не сме минали заедно,никои не е казал ,че е лесно напротив ,но нали любовта е компромиси и доверие .Някой път го губиш,но никога не е късно да го възвърнеш.Всичко опира до характер и търпение ,имаш ли го си струва ,а ако и за всичките тези компромиси и мигове в който си сама си струва дори и само за 5 часа в месеца е тогава не се отказвай ами се бори
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe

Любов от разстояние не е влюбване в нета, по телефона и т.н... Става въпрос за поддържане на такава любов.. Вие ревете тука за някви си две седмици, има хора дето с месеци не се виждат.. Е да на 15-16 е по-важно да се видите да се поцелувате, а не да ви е пълно сърцето с любов..
    Ами, разбира се, че когато си влюбен е важно да се "видите и да се поцелувате". Не само за 15-16 годишните, но и за всички. Не съм тръгнала да се омъжвам, в момента имам нужда от човек до себе си , от близост , имам нужда от някого , с когото мога да прекарвам повече време. Хората ,които не се виждат с месеци, имат сериозни намерения за бъдещето на връзката си . И аз бих се отнасяла по-сериозно, ако ми беше време за създаване на семейство (примерно) . Но не смятам да се насилвам да бъда "вярна" и да бъда с човек, който е далеч.
    Ако обичаш някого , си готов на всичко , какво са за теб са 400км ... Но аз, лично , не бих издържала.(отново) Ревността ми би убила всичко.

Град
    Милано
    ^ Това вече е друго.. Всеки сам решава за себе си..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Много сложна,трудна и почти непостижима.
    За това се гордея със себе си и Него.
    http://www.hiclub.bg/Article.asp?ArticleId=356382

Косиии Моя любов!

С Вальо ще се виждате?Леле невероятно! Да ми се обадиш задължително после! Обичам те толкова много!!!
    Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

Град
    Okinawa
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    Съкс..да го няма любимия човек,да не можеш да го прегърнеш...да го погледнеш в очите..да го целунеш..не знам как някои хора живеят с такава връзка..

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    2 Аз не мисля, че изобщо повечето хора оценяват любовта по принцип, камо ли от разстояние .. доста трудно постижима е ..
    - Оценяват я хората които са я почувствали,но останалите не значи,че не я ценим
    - Трудно се поддържа такава връзка.Гадно е когато любимия човек е много по рядко до теб.
    Westside rollin' all day, every day

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си