- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- G-точката
Някой някога изобщо да е имал вземане-даване с тази ерогенна зона или е само мит?
Как се стимулира и заслужава ли си да се търси?
Лол, къв мит бе!? Моя човек я намира абсолютно всеки път.
Ми ако е с пръст - стимулира се с кръгови движения.
Ако е с пишка (ама тогава трябва да пробвате няколко различни пози, за да видите на коя точно твоята приятелка чувства Г-наслади) - нормалните си движения и в един ритъм докато свърши.
неее няма Г точка това е мит история не слушай кфи приказки ти разправя баба ти за Г точката ... лъжа са .... няма такова нещо![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Първоначално написано от playboyche
![]()
![]()
![]()
иначе хем питаш дали е мит,хем как се стимулира![]()
Аве тук че до нас имало заровени некви мангизи, чудя са дали да ги изровя, ааа как да го изровя с лопата или мотика![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
боже наистина
не бе хора не съм такъв кроманьонец просто изках да разбера дали некви хора могат да я използват като сигурен източник на удоволствие.
с мойта от време на време като правиме секс уж я стимулирам ама за кратко само. после не мога да г намера същото място ко ще да правя и ми иде да се гръмна направо![]()
та затова питам. да разбера техниката ми ли куца някъде или и при други се получава само от дъжд на вятър![]()
Едва ли е от дъжд та на вятър просто пробвайте нови пози по различни .. тогава може и да стане![]()
:P
Yeah the bad boys are always catching my eye
I said the bad boys are always spinning my mind**
[h] Мартиии [h]
момче това е може би единственият и най-гомият источник на удоволствие а ти питаш може ли да го използвам като такъф наистина за годините си мисля че ти трябва още време преди да се занимаваш със сексПървоначално написано от gandalfepi4
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
абе човек виж ней-удобната поза е : тя е по гръб ти си в/у нея краката й са в/у раменете ти и шибаш тфа е или с пръсти но то нестава постоянно то е само за началото научи се и с пишка да го прайш .....Първоначално написано от gandalfepi4
аа тфа е ако не стане потърси пози или виж тфа http://translate.google.bg/translate...positions.com/ ще ти е полезно
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от playboyche
на 20 съмпросто като пецам жената става само от време на време да се "активира" и после не мога да я намера пак ко ще на главата си да застана! секви техники сме пробвали не знам кво ми куца и затова търса съвети
![]()
При някои жени тази чувствителна уж зона изобщо я НЯМА.Това говори личния ми опит.А ако я има се стимулира лесно с два пръста
позата-пробванаПървоначално написано от playboyche
ефект-не
сайта-не го знаех, благодаря, но повечето сме ги пробвали уви пак така![]()
^
\/
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС