.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: G-точката

Мега фен Аватара на gandalfepi4

G-точката

Някой някога изобщо да е имал вземане-даване с тази ерогенна зона или е само мит?

Как се стимулира и заслужава ли си да се търси?

Град
    Paradise
    Лол, къв мит бе!? Моя човек я намира абсолютно всеки път.

Ми ако е с пръст - стимулира се с кръгови движения.
    Ако е с пишка (ама тогава трябва да пробвате няколко различни пози, за да видите на коя точно твоята приятелка чувства Г-наслади) - нормалните си движения и в един ритъм докато свърши.

неее няма Г точка това е мит история не слушай кфи приказки ти разправя баба ти за Г точката ... лъжа са .... няма такова нещо
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Цитирай Първоначално написано от playboyche
    неее няма Г точка това е мит история не слушай кфи приказки ти разправя баба ти за Г точката ... лъжа са .... няма такова нещо

иначе хем питаш дали е мит,хем как се стимулира

Аве тук че до нас имало заровени некви мангизи, чудя са дали да ги изровя, ааа как да го изровя с лопата или мотика

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

боже наистина

не бе хора не съм такъв кроманьонец просто изках да разбера дали некви хора могат да я използват като сигурен източник на удоволствие.

с мойта от време на време като правиме секс уж я стимулирам ама за кратко само. после не мога да г намера същото място ко ще да правя и ми иде да се гръмна направо

та затова питам. да разбера техниката ми ли куца някъде или и при други се получава само от дъжд на вятър

Град
    Newp0rt ..
    + 1

Едва ли е от дъжд та на вятър просто пробвайте нови пози по различни .. тогава може и да стане :P
    Yeah the bad boys are always catching my eye
    I said the bad boys are always spinning my mind**

[h] Мартиии [h]

Re: G-точката

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    боже наистина

не бе хора не съм такъв кроманьонец просто изках да разбера дали некви хора могат да я използват като сигурен източник на удоволствие.

с мойта от време на време като правиме секс уж я стимулирам ама за кратко само. после не мога да г намера същото място ко ще да правя и ми иде да се гръмна направо

та затова питам. да разбера техниката ми ли куца някъде или и при други се получава само от дъжд на вятър
    момче това е може би единственият и най-гомият источник на удоволствие а ти питаш може ли да го използвам като такъф наистина за годините си мисля че ти трябва още време преди да се занимаваш със секс
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

бе пробвали сме кво ли не само дето на глава не съм заставал ма не и не само от време на време става и при това за малко

има ли неква изпитана стратегия нещо? според вашия опит искам да се поуча щото наистина много нерви тва
    абе човек виж ней-удобната поза е : тя е по гръб ти си в/у нея краката й са в/у раменете ти и шибаш тфа е или с пръсти но то нестава постоянно то е само за началото научи се и с пишка да го прайш ..... аа тфа е ако не стане потърси пози или виж тфа http://translate.google.bg/translate...positions.com/ ще ти е полезно

Re: G-точката

боже наистина

момче това е може би единственият и най-гомият источник на удоволствие а ти питаш може ли да го използвам като такъф наистина за годините си мисля че ти трябва още време преди да се занимаваш със секс

на 20 съм просто като пецам жената става само от време на време да се "активира" и после не мога да я намера пак ко ще на главата си да застана! секви техники сме пробвали не знам кво ми куца и затова търса съвети

Град
    Знам ли и аз,майна
    При някои жени тази чувствителна уж зона изобщо я НЯМА.Това говори личния ми опит.А ако я има се стимулира лесно с два пръста

бе пробвали сме кво ли не само дето на глава не съм заставал ма не и не само от време на време става и при това за малко

има ли неква изпитана стратегия нещо? според вашия опит искам да се поуча щото наистина много нерви тва
    абе човек виж ней-удобната поза е : тя е по гръб ти си в/у нея краката й са в/у раменете ти и шибаш тфа е или с пръсти но то нестава постоянно то е само за началото научи се и с пишка да го прайш ..... аа тфа е ако не стане потърси пози или виж тфа http://translate.google.bg/translate...positions.com/ ще ти е полезно
    позата-пробвана
    ефект-не
    сайта-не го знаех, благодаря, но повечето сме ги пробвали уви пак така

Град
    Чирпан
    ^
    \/
    Обичам те!19.09.08

..because days come and go
    But my feelings for you are forever!

===========
    - Изработка на website , за повече информация - ЛС

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Има, но при мен стимулирането й се доближава с усещане за пишкане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си