- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- защо момичетата
защо момичетата винаги след секс си държат свити колената много ми е чудно
![]()
![]()
![]()
И на мен ми е чудно, нека някой да отговори, моля ви !!!![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Навик?![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Всички момичета ли си е*ал,та знаеш че са така?Първоначално написано от BFBALEX
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
аз не си ги държа..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Да не им избяга оргазмът![]()
Не е при всички така споооко![]()
хах дори не бях чувала за такава глупостаз не си ги държа така
![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
не съм ебал всички ест иска ми се да съм ебал (красивите) ем забелязал сам че при тия по слабичките е така
еми аз съм слабичка , но не е така![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
най-удачният отговор ..Първоначално написано от britzy
![]()
![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
аз ги държа свити ама по навик![]()
Да покажат, че не са готови за още![]()
Бе не знам, това за първи път го чувамИ аз съм го правила, но малко пъти и то е защото просто ми е удобно да стоя така, не че има конкретна причина
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Не са готови за 2РИ РУНД..Първоначално написано от BFBALEX
Точно това исках да кажаПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
за сефте чувам такова нещо, за свитете колена. Не съм забелязал..................![]()
![]()
![]()
![]()
де да знам ако са по космати стискат да не избяга коткатаПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Ся ако кажеш и че си слагаш коркова тапа в задника, ша те черпя с една тъмна Каменица, майнаПървоначално написано от BFBALEX
![]()
playboyche, следващият път санкция.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮