- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вампирски целувки /Vampire Kisses/
Не съм я чела. Кой е автора?![]()
Живей за удоволствието защото си направен от него.
Мерси.![]()
Живей за удоволствието защото си направен от него.
Четох превода миналата година. Наистина страхотни книги. Поне аз много ги харесвам. Една от любимите ми поредици. Ще съм много щастлива, ако започнат да я издават на български.. :P
И аз. Тези книги са много интересни.Ако излязат и в България много хора ще разберат за тях и ще станат по - известни
Ще бъде чудесно ако заснемат и филм по книгите.
Но засега май не се работи ни по едното, нито по другото.
![]()
Всички вампирясаха. Тези книги още не ги бях чувала ама темата вече се поизтърка.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не е кой знае какво. Твърде много преувеличения,твърде много готик,твърде повърхностен поглед над нещата - не ми е по вкуса (:
разбрах че я няма на български,а фенпревод има ли?ако може линк някой да даде?![]()
в този сайт трябва регестрация но ги има всичките http://twilight-bulgaria.darkbb.com/...35ea115d6bf5c6
^^Благодаря![]()
+1Първоначално написано от Raybeez
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
днес си ги изтеглих.. кат имам време ше ги прочета![]()
Обужавам тези книги.Току що приклучих с шестата и с нетърпение чекам седмата :P
Да бе ти описа Здрач...по-добре без толкова комерсиалност,че става много дразнещо с пощурелите фенки.Първоначално написано от anna93
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Вместо да четете новоизлюпени вампирски романчета,защо не потърсите някоя истинска класика като Дракула?Но не Дракула от новите издания,а някое по-старо.Франкенщайн или Мълчанието на агнетата...Имаше една много интересна книга за един монах,който се врекъл във вярност на Бога и не трябвало да поглежда женска плът през живота си,но един ден видял с крайчеца на окото си част от глезена на някакво момиче и си избол очите.Не помня как се се казваха книгата и автора,но беше интересно.![]()
Та така:Хора,прочетете някоя по-класическа книга,от колкото да си давате парите за съвременни историйки.
Книгите са супер от 1. до 5. ги прочетох наведнъж... Обаче 6тата не мога да и намеря превода- в сайта,за който трябва регистрация, споменат от anna93 ми се изписва съобщението "Само Потребители със специални права могат да четат теми в този форум". VampirePrincess93 ти къде я прочете![]()
аз чета wolverine blowjobs![]()
то густо, то пусто