.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Вампирски целувки /Vampire Kisses/

Снощи започнах да е чета Вампирски целувки и ми се стори интересна. Какво Ви е мнението на книгата?

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Град
    ChujdeneCiqq (*)
    Не съм я чела. Кой е автора?
    Живей за удоволствието защото си направен от него.

Елън Шрайбер

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Град
    ChujdeneCiqq (*)
    Мерси.
    Живей за удоволствието защото си направен от него.

Четох превода миналата година. Наистина страхотни книги. Поне аз много ги харесвам. Една от любимите ми поредици. Ще съм много щастлива, ако започнат да я издават на български.. :P

И аз. Тези книги са много интересни. Ако излязат и в България много хора ще разберат за тях и ще станат по - известни Ще бъде чудесно ако заснемат и филм по книгите. Но засега май не се работи ни по едното, нито по другото.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Всички вампирясаха. Тези книги още не ги бях чувала ама темата вече се поизтърка.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Не е кой знае какво. Твърде много преувеличения,твърде много готик,твърде повърхностен поглед над нещата - не ми е по вкуса (:

Голям фен
    разбрах че я няма на български,а фенпревод има ли?ако може линк някой да даде?

в този сайт трябва регестрация но ги има всичките http://twilight-bulgaria.darkbb.com/...35ea115d6bf5c6

Голям фен
    ^^Благодаря

Супер фен Аватара на Disasterpiece
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    На човек започва да му писва от цялата вамполигня...
    +1
    Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!

Мега фен Аватара на machoka
    тва тренда си 'бальо майката.

Книгите са супер

днес си ги изтеглих.. кат имам време ше ги прочета

Обужавам тези книги.Току що приклучих с шестата и с нетърпение чекам седмата :P

Мхм, просто невероятно.

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от anna93
    И аз. Тези книги са много интересни. Ако излязат и в България много хора ще разберат за тях и ще станат по - известни Ще бъде чудесно ако заснемат и филм по книгите.
    Да бе ти описа Здрач...по-добре без толкова комерсиалност,че става много дразнещо с пощурелите фенки.
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Вместо да четете новоизлюпени вампирски романчета,защо не потърсите някоя истинска класика като Дракула?Но не Дракула от новите издания,а някое по-старо.Франкенщайн или Мълчанието на агнетата...Имаше една много интересна книга за един монах,който се врекъл във вярност на Бога и не трябвало да поглежда женска плът през живота си,но един ден видял с крайчеца на окото си част от глезена на някакво момиче и си избол очите.Не помня как се се казваха книгата и автора,но беше интересно.

Та така:Хора,прочетете някоя по-класическа книга,от колкото да си давате парите за съвременни историйки.

Книгите са супер от 1. до 5. ги прочетох наведнъж... Обаче 6тата не мога да и намеря превода- в сайта,за който трябва регистрация, споменат от anna93 ми се изписва съобщението "Само Потребители със специални права могат да четат теми в този форум". VampirePrincess93 ти къде я прочете

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    аз чета wolverine blowjobs
    то густо, то пусто

ама верно ли има български форум на тлайлайт ? хахахахахах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си